Musthave : Silver Tattoo

Wie deze zomer helemaal mee hip en trendy wil zijn kan er niet aan ontsnappen, de silver en gold tattoos zijn een musthave en bovendien ook nog eens super mooi! Ik testte vandaag mijn eerste exemplaartjes uit! Net iets te snel want ik kleefde ze een beetje schots en scheef! 🙂

Scheef of niet, ik ben heel blij met het resultaat! Zeker op een gebruinde huid komen de tattoos nog mooier uit! Perfect voor op een festival of vakantie! Je kan de tattoos in alle soorten, vormen en formaten vinden! Ze blijven enkele dagen zitten. Zo kan je regelmatig een keertje afwisselen!

Als baby boy 2 geboren is ga ik zeker weten een tattoo laten zetten! Iets voor mijn 3 mannen… Ze zijn de grootste schatten in mijn leven en horen voor altijd bij mij…ik zoek iets subtiels.

Deze 3 lijnen zouden perfect mijn 3 mannen kunnen uitbeelden… Of misschien ga ik voor een driehoek? Nog tijd genoeg om er over na te denken… Ik wil dan ook zeker zijn dat ik de juiste zet!

Love,

Elle.

Geef een reactie