Lifestyle – Bloomon brengt kleur naar Antwerpen

Bloomon_ComingSoonEen bloemetje kan mij enorm goed den voelen. Het kan me blij maken, geliefd doen voelen. Ik kan me er volledig mee uitleven als ik het huis gezellig wil maken, maar het doet me vooral genieten! Of het nu in huis is, of buiten… bloemetjes maken me blij!

Goed nieuws voor wie in Antwerpen woont (of omstreken!) want de online bloemenservice Bloomon die in Nederland werd opgericht trekt naar Antwerpen.
Bloomon bezorgt verse seizoensbloemen meteen van de kweker bij de consument aan huis! ( ooohja, zelf in de avonduren! )

Niets zo vervelend als een prachtig boeket komen en het na enkele dagen al zien verwelken!
Hiervoor moet je bij Bloomon geen bang hebben want ze leveren extreem verse bloemen die rechtstreeks van de kweker komen en hierdoor dus  extra lang blijven staan!

Waarom ik jullie zo graag over Bloomon vertel?
Omdat ik sinds kleins af aan iedere zondag met mijn mama naar de vogeltjesmarkt in Antwerpen ging. We kozen dan een mooi boeket uit en keek ik zo lang ik kon naar de mensen die in een mum van tijd die boeketten maakten!
Toen ik wat ouder werd stapte ik regelmatig een bloemenzaak binnen en droomde ik er zelf een tijdje van om een een bloemenzaak te openen…
Dat plan liep toch wat anders uit… 😉
Toch koop ik graag bloemen en probeer dan ook steeds voor een ” ander” soort boeket te kiezen.
Anders dan anders… dan ben je bij Bloomon aan het juist adres want zij wijken af van het traditionele boeket.
Ze werken met opvallende seizoensbloemen, veel hoogteverschil en weinig bladgroen.
Door deze moderne stijl komen de seizoensbloemen beter tot hun recht!

Hoe `Bloomon werkt?
Heel simpel, op de website kunnen klanten kiezen voor het formaat en de bezorgfrequentie ( tweewekelijks of maandelijks!  Ohja eerder is niet nodig, want die bloemetjes blijven zonder enige moeite 2 weken mooi! )
Je boeketten worden persoonlijk bij de klant aan huis geleverd.
Goed nieuws dus voor de Antwerpenaren, want vanaf 7 juli kunnen de boeketten dus ook in Antwerpen en omstreken geleverd worden!
Als welkomspakket krijg je als cadeau een super mooie vaas bij je eerste bezorging! Super toch?

www.bloomon.be
Bloomon Bloomon-HR-40 Bloomon-50 Bloomon_0095 Bloomon_0062

love,

Elle.

Geef een reactie