Giveaway – Studio Lala feestprint

Bij feestvieren komt meestal heel wat voorbereiding bij kijken.
Ik ben geen echte party freak… en niet alles moet tip top in orde zijn… ik ben meer van “we zien wel hoe het loopt” en hoe graag ik het ook zou willen, ik ben ook geen freak in speciale hapjes of drankjes. Begrijp me niet verkeerd … ik ben dol op feestjes, maar wanneer ik een feestje geef wil ik vooral kunnen mee feesten en genieten en wil ik er liefst niet al weken op voorhand mee bezig zijn….
Ik ben wel gek op decoratie…. ballonnen, slingers en leuke tafeldecoratie is een musthave op onze kinderfeestjes en ook voor Cis zijn tweede verjaardag ging ik volledig los.
Ik koos voor veel wit en zwart en die die spulletjes vond ik o.a bij Studio Lala.

Wat ooit startte als een passie en vooral een excuus om leuke momenten te creeëren met vrienden en familie, is uitgegroeid tot een online Studio. Studio Lala is een plek waar mama’s, trouwers en party-addicts zich kunnen laten gaan om hun eigen wow-factor te creeëren voor hun feestjes en events.

Ine is de vrouw achter dit idee… Een dame die zonder twijfel van feesten houdt. Dit merk je meteen wanneer je de online wereld van Studio-lala betreedt.
Je kan er terecht voor zo veel leuke feesttips… ze helpt je op weg om van jou
feestje een toppertje te maken.
Of je nu zelf heel creatief bent of hier en daar wat hulp nodig hebt…. Studio Lala is er voor iedereen

Naast tal van leuke bordjes,bekers,ballonnen en nog meer feestgedoe kan je er ook de enige echte “Feestprints” bestellen!
Deze trend die overgewaaid komt uit Amerika bestaat uit digitaal grafisch werk wat je uit print :
Om zo je feestje hip en trendy toets te geven.
Enkel voor partylovers die echt voor een
persoonlijke stempel willen gaan.
Je kan er de feesttafel, taarten en traktaties en nog vele meer mee pimpen.
Studio Lala geeft je een duwtje in de rug en jij werkt het uit zover je wil….

Ik koos voor de black and white versie….Dots’n Stripes en is zowel op zich zelf heel mooi, of als je liever voor iets meer detail kleur kiest pimp je deze feestprint gewoon hoe jij zelf wil!

Get inspired , get creative…. Nu is het aan jullie want ik mag 3 van deze geweldige feestprints weggeven.

Wat moet je doen?

Zorg dat je de Elle Milla pagina en Studio Lala pagina volgt op facebook en/of Instagram  ( @ellemilla & @studio_lala ) en vertel onder deze foto waarom je graag deze feestprint wil winnen en tag 3 vrienden die je uitnodigt op jou feestje!

 Binnenkort mogen 3 gelukkige winnaars deze feestprint in ontvangst nemen! Goodluck!

IMG_3923

Ik koos voor de black and white versie….Dots’n Stripes en is zowel op zich zelf heel mooi, of als je liever voor iets meer detail kleur kiest pimp je deze feestprint gewoon hoe jij zelf wil!
IMG_3948

LALA_categorie_feestprints-600x600

IMG_4011

Love,

Elle.

4 gedachten over “Giveaway – Studio Lala feestprint

 1. Beste Ellemilla en studio lala. Ik zou heel graag winnen omdat binnenkort ons eerste kindje geboren wordt en het zou prachtige decoratie zijn op haar babyborrel. Het zou een originele toets geven aan het geheel.

  Ik volg jullie op instagram @evelinecox is mijn profiel!

 2. Hallo!

  Wat een leuke give-away 🙂 Ik ben sowieso al fan van Studio Lala en word elke keer opnieuw vrolijk van die leuke prints! Feestjes, daar hou ik van en zeker als ze extra versierd zijn 🙂 fingers crossed dus!!! Ik volg jullie beide op instagram en Facebook en zal via instagram drie vrienden taggen!
  Liefs,

  Isabelle

 3. Ik ik ik 🙂 Amélie wordt 1 jaar op 6 augustus dus grote nood aan party benodigdheden 🙂 Ik ken de site sinds kort en wauw! Te gek. @sebastiendierickx @cedrinevanlacnker @marijkesurinx jullie zijn welkom bij deze!!!!

 4. Hoi! Ik zag op insta al de mooie fotos van de verjaardag😍 Voor mijn dochters Ava Ela haar eerste verjaardag kon ik geen mooie versieringen vinden. Ik zag op pinterest veel
  Leuke dingen en vond het weer heel nederlands dat het hier niet te koop is. 🙈Allemaal Omdat studio Lala nog niet had ontdekt! Erg jammer! Ik heb toen zelf maar wat bij elkaar gezocht. Voor de volgende verjaardag zou ik heel graag een feestprint pakket winnen🎉
  Liefs Yasemin

Geef een reactie