Cis is jarig!

IMG_3957

Jullie hadden het vast al gehoord… maar voor degene die het gemist hebben! Hoeraaaa Cis is jarig!
Onze kleine kleine vriend is gewoon al 2 jaar! Euh hallo… kunnen we even op pauze drukken?
Die dag waar je als mama met veel plezier en toch met een beetje angst ( omdat het allemaal veel te snel gaat) naartoe leeft.
Gisteren haalde we onze versiering boven en was het tijd om te vieren!
Cis was niet helemaal in zijn nopjes… na maanden niet ziek te zijn geweest was hij net zoals vorig jaar niet helemaal 100% op zijn verjaardag. Uitslag over zijn lichaam , een beetje moe en heel flauw…. Zou dat 1 van de 4e of 5e of 6e ziekte zijn?!
Toch hield meneertje zich sterk en met wat meer extra knuffeltjes genoten we van deze leuke dag!
HIj was zo blij met zijn versiering! Al die ballonnen vond hij heel mooi! Hij heeft er dan nog meer plezier aan beleefd dan aan zijn nieuwe cadeaus! 🙂

De ballonnen,de lampionnen en slingers vond ik allemaal bij feestfirma.be .
Ik was opzoek naar ballonnen met cijfers en letters en toen ik deze op hun webshop had gevonden ging ik volledig los! Ik koos verschillende lampionnen en nog meer moois uit hun grote collectie.
Die lampionnen kan ik trouwens nog blijven gebruiken. Super mooi om Cis zijn kamertje op te vrolijken of om zelfs enkele hoekjes in de woonkamer mee op te vullen!

De tafel decoratie vond ik dan weer bij Studio Lala . Een zwart wit geslaagde keuze volgens mij! Want zowel de tafel , als mijn dessertjes en traktaties zagen er super uit!
De studio Lala feest print zorgde voor de finishing touch!
Benieuwd naar zo’n feestprint? Daar vertel ik jullie morgen graag meer over! Of wie te nieuwsgierig is kan alvast even een kijkje nemen in de Studio Lala shop!

Hoe dan ook… het was ene geweldige dag… Vandaag is Cisje echt jarig en haal ik hem optijd op bij de creche… vannochtend hebben we al lekker lang geknuffeld en hoop dit vanavond ook weer te doen!
Mijn kleine vriend is een grote jongen aan het worden…. en als ik naar dat heerlijk mooie gezichtje kijk besef ik dat ik de gelukkigste mama van de wereld ben!
Lucky me!
Happy birthday allerliefste vriendje van me!
I love you to the moon and back! ( Op zen Cis “Book a Back” )
IMG_4114 IMG_3948IMG_3914 IMG_4011 IMG_4027

IMG_4107 IMG_4059 IMG_3974 IMG_3964
IMG_3943 IMG_3935 IMG_3911 IMG_4097
IMG_3951 IMG_4084 IMG_4100

Outfit Cis :

Shirt : Vanpauline
Broek : imps & elfs bij purestarters.nl
sneakers ; Unickz.nl

Love,

Elle.

Een gedachte over “Cis is jarig!

  1. Wat een mooie foto’s van een geweldige dag! Het erge is, het lijkt steeds sneller te gaan, geloof me, voor je het weet is hij weer een jaar ouder!

Geef een reactie