Baby Bump update! Week 30

Oke… nu gaat het hard! We zitten aan week 30 en binnen 10 weken heb ik mijn kleintje in mijn armen. Ik ben er klaar voor, maar ik geniet echt nog zo hard van men buikje dat ik hoop dat hij die 10 weken nog flink blijft zitten…
Is het echt de allerlaatste keer dat ik zwanger ga zijn??? Zeg nooit, nooit, maar met 2 eigen zonen in huis en 2 stiefdochters lijkt een 5e kind wel heel veel…
Stiekem hoop ik dit prachtige ongelofelijke gevoel ooit nog eens te mogen meemaken…
Hoe verder we bij de geboorte komen, hoe meer ik van mijn buikje begin te houden…
Ik koester echt ieder moment… en neem dus zoveel mogelijk foto’s.
Het is nog steeds een actief ventje… en voel regelmatig een poepje,beentjes of armpjes zitten. Hij is flink, want mama voelt zich nog tiptop inorde en zijn actieve bewegingen doen voorlopig nog geen pijn! Dat was bij Cis wel eens wat anders… 😉

Tijd dus voor een volgende reeks baby bump foto’s.
Week 30 … Happy baby , happy mama!

Oke… it’s going so fast! We’re in week 30 now and in 10 weeks i’m going to hold my baby. 
I’m ready for it, but i’m enjoying my bump so much that i hope he’ll get to stay here for the next 10 weeks.
Is this really the last time i’m gonna be pregnant??? Never say never, but with 2 son’s and 2 steph daughters a 5th child seems a bit to much…
Still…. i hope i can experience this feeling once again… because it’s so beautiful and unbelievable. How closer i’m getting to the birth of babyboy 2 the more i’m loving my bump…. I cherish every moment and take as many pictures as i can…

He’s always so active…. Sometimes i feel his arms, legs or little but moving 🙂
And he’s very kind… caus mommy feels great and his active movements don’t seem to hurt me …. When i was expecting Cis…. that “hurting” was another case! 😉

Time for a new baby bump update.
Week 30 – Happy Mommy , happy Baby! 
IMG_3851IMG_3856IMG_3852 IMG_3859

Maternity dress by RIPE

Love,

Elle.

2 gedachten over “Baby Bump update! Week 30

Geef een reactie