My favorite IG pic of the week

T’is er eigenlijk eentje waar ik niet zo’n goed gevoel bij heb, de laatste foto van mijn vriendje Lilo voor dat hij naar zijn nieuwe thuis vertrok! Zoals jullie enkele weken geleden konden lezen ging Ik op zoek naar een nieuwe thuis voor hen omdat ik er te weinig tijd voor had en omdat ze wat last hadden van stress! Een nieuwe thuis vinden voor deze lieverds was echt zo een zware opdracht! Ik kreeg echt  heel veel  leuke mails van allemaal lieve mensen die voor deze twee vriendjes zouden willen zorgen! Ik heb echt met deugd die mails gelezen en moest uiteindelijk de knoop doorhakken!

Ze zitten goed daar  op hun nieuwe plek, maar ik ben heel boos op mezelf dat ik er niet meer verder voor kon zorgen! Ik heb nooit katten in huis gehaald om ze na enkele jaren weg te doen… En nooit zal ik nog een kat of hond in huis halen! Dat zou niet eerlijk zijn… Ik loop nu thuis rond en zie in mijn ooghoeken vaak de poesjes lopen… Dat dacht ik toch… Jammer genoeg zijn ze er niet meer en hoe boos of verdrietig dat mij maakt, toch weet ik dat het beter is.

Take care Lilo & Sky! Jullie zitten voor altijd in mijn hartje! 😉


Love,

Elle.

Geef een reactie