Stylepage – Party Time

Juni is hier bij ons feestmaand… Cis was eigenlijk uitgerekend voor 24 juni… mijn verjaardag! Toch besloot Cis dat hij graag zijn eigen dag wou hebben en werd geboren op 22 juni 2013.

Ondertussen tellen we de dagen af naar zijn 2e verjaardag… Hallooo ff realty check…. Is dit echt al 2 jaar geleden? Hoezo? Waar is mijn kleine baby naartoe?
Of ik het nu wil of niet, tijd vliegt aan ons voorbij en ik ben zooooo dankbaar voor de voorbije twee jaar!
Laat ons dat dus vieren met een geweldig verjaardagsfeestje! Net zoals vorig jaar wil ik het rustig bij ons thuis doen, in de tuin met familie… Geen mega groot feest, gewoon gezellig!
Er hoort uiteraard wel mooie versiering bij! Vorig jaar kozen we voor wit en grijs, en deze keer kiezen we voor zwart/wit en zilver!
In mijn zoektocht naar mooie decoratie botste ik op 2 webshops waar ik super mooie feestdecoratie vond!

Bij Feestfirma.be vond ik super mooie folie ballonnen in letters en cijfers… Ook hun aanbod met lampionnen, vlaggen en ballonnen is zo groot ! Zo veel leuks, perfect voor ons verjaardagsfeestje, maar vast ook voor dat van jullie!

Bij Studio Lala vond ik nog meer moois. De feesttafel versieren met bekertjes , bordjes en cups wordt een groot plezier. Op de webshop zelf is er zo veel moois te vinden, en jawel hoor… ook weer lekker veel zwart/wit spulletjes.
Ook de feestprints zijn hier helemaal nieuw… je kan verschillende “pakketten” feestprints bestellen, gepersonaliseerd EN in thema. Zo zetten ze bij Studio Lala de eerste stapjes voor jou DIY feesttafel , uitnodiging en decoratie!

Mijn favorieten voor Cis zijn verjaardagsfeestje!

feest

1 tot 4 : Feestfirma.be
5 tot 10 : Studio Lala 

Love,

Elle.

Geef een reactie