Peuter update – de acteur in Cis

” Mamaaaa ohneee … Ikke gevalleeuh” … Deze zin hoor ik echt zonder overdrijven wel 50 keer per dag… Cis is een jongetje met veel fantasie en drama… ik zou er niet van schrikken als meneertje later acteur zou worden. Als ik hem nu al zo vol fantasie zie spelen geniet ik echt… ik had dat als kind ook… ik kon uren alleen spelen… en zat in de gekste avonturen… Cis is nog net geen 2 en beleefd nu ook al  zo’n avonturen.

Vallen met veel drama hoort er echt bij… liefst nog met een stoel boven op hem zodat het nog “erger” lijkt.
Vandaag gooide hij zen emmertje water leeg en ging in het midden van de plas water liggen. “mamamaaaaa ohneee … ikke gevalleuh”
Ik blijf iedere keer meespelen want dan moet hij zo hard lachen.
Hij herhaalt dit dan zo’n 15 keer en een uurtje later verzint hij dan wel weer een andere “ongelukje”.
Herkennen jullie dit ook mama’s? Dat aandacht zoeken met ondeugende spelletjes?
Ik vind het heerlijk en kijk nu al uit naar de dagen dat de 2 broertjes samen grootse avonturen tegemoet gaan!

IMG_3703 IMG_3704 IMG_3701

Love,

Elle.

3 gedachten over “Peuter update – de acteur in Cis

  1. Hier thuis heb ik ook een acteurtje (2,5j, Nout) rondlopen. Een tijdje terug zaten we in de wachtzaal van de dokter. De zaal zat overvol, Nout was zotverkouden. Hij ging op het krukje aan de speeltafel zitten en vond het waarschijnlijk een grimmig sfeertje, plots maakte hij heel theatraal zijn ‘buikval’. Hij zei er zelfs BOEM bij. Hij had het publiek te pakken, iedereen keek, lachte, begon onderling te praten. Geweldig, toch? Iedereen was heel even op slag vergeten waarom ze daar zaten.

  2. Hahaha! Helemaal herkenbaar. Hier tekent ze met rode (afwasbare) stift op haar handjes of beentje en dan “Maamaaaa! AAAAUUUUUW!!! PIIIJJJJN!” Elke keer weer de slappe lach. 😀 Of “Oei mama oei! Nat!” Nadat ze haar gieter heeft uitgegoten over haar schoenen ipv bij de planten. Geweldige leeftijd! 🙂

Geef een reactie