Peuter update – de acteur in Cis

” Mamaaaa ohneee … Ikke gevalleeuh” … Deze zin hoor ik echt zonder overdrijven wel 50 keer per dag… Cis is een jongetje met veel fantasie en drama… ik zou er niet van schrikken als meneertje later acteur zou worden. Als ik hem nu al zo vol fantasie zie spelen geniet ik echt… ik had dat als kind ook… ik kon uren alleen spelen… en zat in de gekste avonturen… Cis is nog net geen 2 en beleefd nu ook al  zo’n avonturen.

Vallen met veel drama hoort er echt bij… liefst nog met een stoel boven op hem zodat het nog “erger” lijkt.
Vandaag gooide hij zen emmertje water leeg en ging in het midden van de plas water liggen. “mamamaaaaa ohneee … ikke gevalleuh”
Ik blijf iedere keer meespelen want dan moet hij zo hard lachen.
Hij herhaalt dit dan zo’n 15 keer en een uurtje later verzint hij dan wel weer een andere “ongelukje”.
Herkennen jullie dit ook mama’s? Dat aandacht zoeken met ondeugende spelletjes?
Ik vind het heerlijk en kijk nu al uit naar de dagen dat de 2 broertjes samen grootse avonturen tegemoet gaan!

IMG_3703 IMG_3704 IMG_3701

Love,

Elle.