Baby update – week 27

Vorige week konden we weer even genieten van onze kleine vriend! Ik was voor de 2e keer een echo afspraak vergeten!!! Ik snap echt niet hoe ik dit steeds kan vergeten! De eerste zwangerschap telde ik de dagen af en nu vergis ik me steeds van datum! Het schijnt echt een serieus kwaaltje te zijn die zwangerschaps dementie… Ik dacht altijd dat dit een fabeltje was! 🙂

Maar gelukkig mocht ik 2 dagen later langs de vroedvrouw voor de Suikertest EN als beloning keken we weer even naar onze kleine vriend!

Hij bewoog weer zo hard hij kon en ook al lijkt hij nog steeds heel erg op Cis, toch zie ik er wat andere trekjes in! Volgens mij heeft hij nog dikkere lippen dan Cis… 🙂 maar dat is maar een indruk van de echo natuurlijk! Zo benieuwd naar dat kleine ventje!

Alles zag er goed uit, al lag hij nog steeds in stuit… Ik hoop echt wel dat hij optijd draait! Maar er is nog plek en tijd zat… Doe dat goed he kleine vriend! 😉
Last week we went to see our little baby boy again! For the second time I totally forgot  my echo apointment ! I don’t understand… How could I forgot this again? During the first pregnancy I counted every day until the next apointment… And now I always forget the next date! It seems to be a serious flaw this pregnancy dementia… I’ve always thought it was a myth … 😉 

Luckily, 2 days later I could visit the midewife. After being tested of gestational diabetes I could see our little baby again! 

This little active boy still looked a lot like Cis, but while I was not seeying any difference the last echo’s, I do see a lot of differences now! I think he’s going to have much fuller lips than Cis… Not sure… But there is a difference … 🙂 I’m so curious to meet this little guy.

Everything looked good… Except he still lays in stuut. I hope he turns the next few weeks… You still have time my little friend… But do it well! 😉 

Echo week 27    

Love,

Elle.

Geef een reactie