Door de week heen! 

Ik heb al enkele weken dit thema overgeslagen! Niet dat ik heb stil gezeten… Integendeel… Maar iedere keer zeggen dat ik nog niets mag vertellen wordt na enkele weken een beetje afgezaagd! 😉

Gelukkig is het zonnig weertje er om weer wat leuke weekend foto’s te tonen! Wat hebben we die zomer gemist! Als het zo’n weer blijft als dit weekend dan ben ik een gelukkige zwangere vrouw! 😉

Cis praat steeds meer en meer en echt… Hij is zo flink! Ik mag mijn 2 handjes kussen met zo’n geweldige zoon! Tuurlijk doet hij soms dingen die niet mogen en heeft hij eens een moeilijk momentje, maar hij is meestal gewoon geweldige Cis!

De zwangerschap loopt goed en ik geniet nog steeds! Ondertussen vliegen de dagen voorbij, heb ik nog vrij weinig gedaan voor de komst van baby boy 2 en vraag me af wanneer ik dat allemaal nog ga doen! 🙂

Het komt zoals het komt en ik hoop jullie nog voor de komst van de baby mijn nieuwe plannen te verkondingen!

Voorlopig moeten jullie het hiermee doen… Heerlijke zomer plaatjes en foto’s vol liefde!

        

Love,

Elle.

Geef een reactie