Met Triangl Swimwear de zomer in!

IMG_3538

Jullie hebben ze vast al wel eens gespot! De triangl  bikini is Hot! De Musthave van deze zomer! Overal ter wereld dragen fashionistas dit merkje aan het zwembad of strand! Je vind de bikini’s in tal van kleurtjes! Ikzelf koos voor mijn niet zo’n bikini body 😉 een zwarte bikini uit om het wat subtiel te houden! Al ben ik grote fan van de gekleurde modelletjes!! Laat je inspireren op hun instagram pagina of shop HIER IN DE WEBSHOP!

1.-TRIANGL-BRIGETTE---AMERICAN-GIRL 1.-TRIANGL-MILLY-BLACK

1.-TRIANGL-BAMBI-BUBBLE-MINT 1.-TRIANGL-FARRAH---WILD-THING

3 gedachten over “Met Triangl Swimwear de zomer in!

  1. mag ik je iets vragen over het broekje, span het broek neig? ik ben een meisje met een beetje vormingen en ik ben bang als ik maatje 38 ga nemen dat het teveel zou spannen aan mijn heupen.

    1. Tgoh opzich zit het niet veel strakker dan een gewoon maatje! Het voelt alleen een beetje gek in het begin want het is volledig uit “duikpak stof! Dus als het net te klein is ga je er niet veel “rek” meer in krijgen! Volgens mij kan je wel een goede matentabel terug vinden op hun site! Succes! 😉

Geef een reactie