Fathersday diy gift tip! 

Enkele weken geleden werden wij mama’s in de bloemetjes gezet en nu is het bijna tijd om dat bij onze papa’s te doen! 14 juni vieren we vaderdag en ookal vieren wij dat meestal zonder al te veel cadeau’s, een aandenken is toch altijd wel heel leuk! We starten de dag hoogstwaarschijnlijk met een heerlijk ontbijtje en knutselwerkjes die de kids voor papa maakten. 2 jaar geleden was ik hoog in verwachting van Cis en zorgde ik samen met de meisjes voor een super leuke foto!

A few weeks ago we enjoyed mothers day… Now it’s almost time to celebrate fathers day! The 14th of June we celebrate fathers day and mostly we don’t do that with lots of expensive gifts! No need for that! Just a cosy day, started with a delicious breakfast and diy works from our kids! 

2 years ago we had a great gift for daddy… I was pregnant from Cis and with his big sisters and the big bump we made this amazing picture! 

Als Cis wil meewerken kunnen we dit zeker nog eens proberen met een extra handje… Al ben ik er bang voor… 😉

Heb je een zwanger buikje en zocht je nog een origineel cadeau? Dan weet je wat te doen de komende dagen als papa even de deur uit is! 😉
If Cis wants, we can make a new picture with one extra hand… I’m doubting it would succeed… 🙂 

Are you pregnant and still looking for a cool fathers day gift? Then you know what to do when daddy is out ! 😉 

Good luck!

Love,

Elle.

Geef een reactie