2 vliegen in 1 klap! #ootd en shoptip Fresk

2 Vliegen in 1 klap! Weinig tijd vandaag, dus maak ik gebruik van deze blogpost om 2 thema’s te combineren! 😉
Het is was deze ochtend al heel vroeg warm en meestal kleed ik me op warme dagen als vandaag enkele keren om! 🙂 Vandaag begon al met een korte luchtige outfit, want het beloofde nog veel warmer te gaan worden!
Terwijl ik mijn kleren bij elkaar zocht kwam ik deze newborn spulletjes tegen van Fresk
Die liggen alvast klaar voor baby boy 2!
Fresk is het Nederlandse label van Mark en Katja… broer en zus met Scandinavische roots. Ze combineren Hollands design met een vleugje Scandinavisch, De producten worden voorzien van super leuke prints… een tikkeltje retro en is in Nederland ontworpen.
De stofkeuze is voor dit merk ook wee Biologisch katoen, dit zorgt voor een fijne pasvorm en een hoog draagcomfort.
Ik ben alvast enorm blij met deze ultra zachte newborn spulletjes van Fresk! Iedere keer als ik ze bovenhaal, dan droom ik al weg van mijn kleine prins die na zijn ontspannend badje in deze mega zachte kleertjes mag kruipen!
Haaa. zucht… lang leve baby’s ! 🙂
Bekijk HIER hun mooie collectie. Ik vind dit trouwens echt een hele leuke shoptip wanneer je opzoek bent naar een kraamcadeau… Ze hebben zoveel leuke spulletjes, waar iedere mama haar kleintje in wil zien! Perfect toch?!
IMG_3508 IMG_3514 IMG_3521 IMG_3524
I
k werk vandaag lekker heel de dag buiten! Vanuit de schaduw en af en toe even een zonnestraaltje meepikken! 😉
Outfit Elle:
Top : H&M
Hemd : Bershka
Rok : Zara
Sandalen : Primark

Love,

Elle.

20150529-30p-speelgoed

Geef een reactie