My favorite IG pic of the week

Toen Cis een baby was kon hij uren in mijn armen slapen! Ik kon er uren naar kijken of als ik ook in slaap viel wist ik iedere seconde dat hij bij me lag… Ik vond dat heerlijk! En plots werden deze momenten zo zeldzaam! De enige keren dat hij in mijn armen in slaap viel waren de dagen dat hij ziek was of last had van zijn sprongetjes!

Tegenwoordig mag ik hier weer wekelijkse van genieten! Als Cis thuis leg ik hem na het middag eten in de zetel met een filmpje en hij kijkt dan tot hij in slaap valt! Soms laat ik hem zijn middag dutje op de zetel doen en soms leg ik hem boven in zijn bedje!

Met geen stokken wakker te krijgen legde ik hem gisteren in zijn bedje! Vandaar dit zalige resultaat! 😉

When Cis was a little baby he could sleep in my arms for houres! I could look at him for all day and when i fell a sleep I know he was with me every second! I loved it! And then… Before I even knew it, those moments became very rare… The only time he fell a sleep in my arms was when he was sick. 

Nowadays, I can enjoy those moments again! When Cis is at home, I lay him down on the sofa after lunch and then I turn on a movie! After a few minutes he falls a sleep… Sometimes I let him sleep on the sofa… Sometimes I bring him upstairs to sleep in his bed! 

Yesterday he kept on sleeping while I was taking him to bed… A beautiful result! 

Geef een reactie