Difrax in the dark

IMG_2245 “Mama Tutte” ” Ikke Tutte” … Dat zijn zo wat de zinnetjes die ik dagelijks meerdere keren hoor! Cis en zijn tutten ( fopspenen ) zijn onafscheidelijk en hij verspreid ze dan ook over heel het huis! Hij heeft een grote collectie… Al zeg ik het zelf! Wanneer hij een nieuwe krijgt dan voelt dat echt als een cadeau…en is hij er ongelofelijk blij mee! De Difrax “tutten” zijn bedrukt met de allermooiste prints en zorgen ervoor dat je bij iedere outfit een perfect bijpassend exemplaar kan vinden! Nieuw bij Difrax is de “Glow in the dark” collectie! Een zaligheid voor wanneer Cis s’nachts zijn tut niet kan vinden! Het greepje absorbeert het licht en gloeit in het donker zodat deze in het donker heel makkelijk terug te vinden is! “Moooommm…. Soother…” That is the word i daily hear a several times. Cis and his pacifiers are inseparable and he spread them all over the house… He has a big collection! When he gets a new one… it always feels like he gets a cool new present. It makes him so happy! The Difrax pacifiers are designed with the most beautiful prints. For every outfit there is a pacifier that suits perfect with it! New is the “glow in the dark” collection. Perfect when Cis is searching for his “soother” at night! The ring of the Glow in the Dark pacifier absorbs light and glows in the dark. Very easy!  Wij deden al enkele weken de test! Cis toept ECHT minder vaak om zijn tut… Hij vind ze gewoon veel makkelijker zelf terug! Ook deze blauwe Glow in the dark ging overdag met ons mee!        Ook voor baby boy 2 liggen er al enkele klaar! Al heeft Cis deze ook al ontdekt… 😉 Ontdek de collectie HIER Ook de Limited Edition met dierenprints is een topper! Een must have voor iedere fashion mom die dol is op een beetje afwisseling! Also the Limited edition with animal prints is amazing! A must have for every fashion mom who loves alternation! IMG_2229 De limited edition dierenprints bekijk je HIER  Love, Elle.

Geef een reactie