Weekend style

Een weekend zonder al te veel op de planning! Cis die zijn dagen vult met spelen, koken, springen maar vooral veel plop kijken! Hij is echt verslaafd! Ik probeer hem uiteraard ook vaak wat anders te laten doen, maar als het aan hem lag zou hij heel de dag plop films kijken of dansen voor de spiegel… Op Plop! 😉

Ik begin stilaan met de voorbereidingen voor de komst van de baby… En dat doe ik als eerste met alles herschikken! Kasten worden uitgeladen en weer ingeladen en vele dingen krijgen een nieuwe plek! Cis helpt mama er graag bij… Al weet ik niet goed of hij eerder helpt… Of de rommel nog erger maakt! 😉

It’s a weekend without many plans…. Cis fills his days with playing, cooking, jumping and watching lot’s of “Plop” ( kids tv show) He’s addicted to it. If he could, he would watch it all day or he would dance in front of the mirror…. with “plop” songs playing true the speakers.

As for me… i’m starting the preparations for the coming of baby boy 2… the first steps are re-organizing the cabinets…. and lots of stuff are getting a new place…
Cis loves to help out…. but i’m not quiet sure if he helps or makes it even worse…;-)

                        

Outfit Cis :

Broek : Zara
Shirt : Primark

Outfit Elle:

Broek + Shirt : Primark
Schoenen : Catwalk

Schilderijen : Elle Milla Artwork

Geef een reactie