Interior – Slaap Zacht!

Ik ben volop bezig met ideetjes op te doen voor de kinderkamers. Nieuwe lakentjes voor de baby en Cis staan zeker op ons aankooplijstje. Weer veel zwart wit gedoe… Voor echte stoere jongens! Perfect voor de basis van de kamertjes en kleur breng ik er dan in door accessoires.

De grote vraag is of ik Cis al te slapen leg in een peuter bedje of dat ik hem nog enkele maanden in zijn newborn bedje laat liggen! Nu hij volgende maand 2 jaar en  in september grote broer wordt is de verleiding best groot om hem een peuter bedje te kopen…

De verleiding wordt nog groter wanneer ik deze prachtige lakentjes zie…

I’m busy planning to decorate the kids rooms. New bedding sheets for Cis and the baby are on top of our wishlist! 
A lot of black and white stuff… for real tough boys! 😉
It’s perfect for the base of the rooms… with accessories i will trow some color into it! 

” Should i buy a new bigger toddler bed for Cis? or should i wait a few more months with that? ” That is the big question… 
Next month he will turn 2 years old and in september he will be big brother…. that’s why it’s so tempting to buy him a toddler bed already… and it’s getting even more when i look at these beautiful bedding sheets !
bedding

1)  Elodie details    2) Modern burlap    3) ooh noo   4)    5) zara Home   6) NuNuNu    7) babelotte   8) zara home   9) NuNuNu  10) Soft Gallery  11) Minifellow
Love, Elle

Geef een reactie