Shoptip : Mammae Top

Er zijn enkele merken die de zwangerschap een stuk makkelijker maken. Mammae zorgt dat zowel zwangere vrouwen als kersverse mama’s zo stijlvol en vooral zo makkelijk mogelijk de dagen door komen!

Een absolute aanrader voor iedere mama is deze blouse. Hiermee kan je alle kanten en stijlen uit! Chique met jasje en losse broek, casual op een jeans of lekker relaxen met de broek van de homewear/pyjama. De vrouwelijke snit zorgt ervoor dat je overal schittert.

Je draagt deze blouse heel de zwangerschap door en wanneer je na de bevalling je kleintje borstvoeding geeft, zorgt deze Mammae blouse dat je makkelijk en discreet borstvoeding kan geven door de kruis omslag. Je buik blijft gewoon bedenkt tijdens de borstvoeding! Maatjes gaan van XS tot XXL .
Zelf geef ik geen borstvoeding… dit is een bewuste keuze en voel me daar heel goed bij! Maar voor nu geniet ik van deze Mammae topper die ik met veel plezier aan jullie wil aanraden.

IMG_3212 IMG_3214 IMG_3217 IMG_3218 IMG_3221

Love,

Elle.

2 gedachten over “Shoptip : Mammae Top

Geef een reactie