Stylepage : Chill Times

chilltimestitIk vind die casual sporty chic stijl zo geweldig! Zeker tijdens de zwangerschap is gepermitteerd sporty rondlopen een zaligheid! 🙂
Je ziet er gewoon steeds trendy uit terwijl je kan rondlopen in de makkelijkste outfits!
Heerlijk dus!
Ik heb eigenlijk ook een zwak voor petjes… In de zomer dan toch!
De baseball petjes zijn dan ook een must have en een blijver in de kledingkast voor iedereen die gek is van die sporty chic look!
Een tijdloos item dat ik na een beetje zoeken terug vond op Fanatics.com Ze hebben er  echt een mega aanbod aan baseball caps. Ikzelf koos voor de witte Red Sox pet (2)… die past perfect bij mijn witte Nike sneakers (4) die ik vond bij Zalando .

Een basic lang shirt waar mijn buikje perfect in mee kan groeien vond ik bij Zara (3) En om de outfit wat opvallender te maken koos ik voor de leopard legging van Modemusthaves (5) . Een zilverkleurige grote handtas voor extra veel Cis en mama rommeltjes in kwijt te kunnen vond ik dan weer bij ASOS
De perfecte outfit om de dag makkelijke en trendy door te komen!

I just love the casual sproty chic look! When your pregnant , being able to walk around in a sporty look and still look trendy is amazing!
I have a thing with caps…
De baseball caps are a must have and a keeper in your dressing… at least when love wearing that sporty chic look!
A timeless item that i’ve found at the Fanatics.com webshop! They have a huge offer of baseball caps. I chose the white red sox cap ( 2.) He fits perfect with my white Nikes (4) I’ve found them at Zalando 

My growing babybump fits perfect in a long grey basic shirt from Zara (3.) And to make the outfit look a bit more striking i chose a leopard legging from Modemusthaves (5.) A silver coloured XL bag in wich i can put a lot of Mommy and Cis stuff. This one i found at Asos (1.)
A perfect outfit to get true the day easily, pregnant and stylish ! 😉

chilltimes2

Voor Cis koos ik net als voor mij een super comfortabele outfit uit! De baby harem pants vond ik bij Baby legging co (2) en het shirt van Lucky No.7 (1) geven meteen het thema van deze outfit post weer! Chill Times… dat kan je dus wel zeggen! 😉
De witte Nike Sneakers (3) maken de outfit van Cis helemaal af!

For babyboy Cis i chose a comfy outfit just like me! The baby Harem pants from baby legging co (2) and the shirt from Lucky No.7 (1) immediately show us the theme of this Outfit Post. Chill Times!
The white Nike sneakers (3.) make the outfit look so cute! 
chilltimes3

Love,

Elle.

Geef een reactie