Maternity OOTD : Pas de Deux

Ik geef het toe… ik ben een moeilijke als het op het gebied van zwangerschapskleding aankomt… Bij de zwangerschap van Cis heb ik hier geen enkel stuk van aangekocht… Koppig propte ik mij in te strakke broeken en kocht 1 of 2 maatjes groter bij de mooiste basics die ik kon vinden! Dat is absoluut geen schande, het kan dan ook perfect! En ik heb gewoon het geluk ( ook wanneer ik liefst 22 kilo bij kwam bij de zwangerschap van Cis) dat ik fijn en klein ben…. van een XS naar S of M is geen helse verandering!
Maar hier en daar een comfortabel stuk uit een mooi zwangerschapsmerk doet echt wonderen!
Opzoek dus naar de perfecte stuks voor mijn zwangere buikje! Ik wil er uiteraard stylish blijven uitzien EN als het nog even kan, wil ik graag die stuks die ik aanschaf ook nog na mijn zwangerschap kunnen dragen!
Genoeg eisen opgesomd… en laat ik jullie vertellen wat voor moois ik gevonden heb in mijn zoektocht naar de perfecte zwangerschapskleding!
Het Belgische merk Pas de Deux maakt dynamische zwangerschapskleding, een tikkeltje luxueus voor vrouwen die genietend door het leven stappen! Dress to impress is een beetje hun moto…sterke vrouwen met een persoonlijkheid, die stralen en genieten van hun zwangerschap.
Klinkt als muziek in de oren toch?
Ik zocht 2 van mijn favoriete jurken uit en deed de test! Haaaa… ik overdrijf niet wanneer ik jullie vertel dat de kleding niet alleen perfect zit, maar dat ik ook zo aangenaam verrast was door de kwaliteit van de stoffen!Ze voelen zo zacht aan… en ik kan er super makkelijk in bewegen! Er is nog ruimte genoeg over voor dat snelgroeiende buikje van mij en toch lijkt het alsof mijn kleed perfect past!
Ik ben er dan ook heel blij mee en ervan overtuigd dat na de zwangerschap de kleedjes nog prachtig zullen staan!
Pas de Deux cares about us! Dat is wel duidelijk!
Vandaag haal ik hun grijze kleedje boven! Nog maar net de deur uit en ik kreeg er al 3 complimentjes over! ūüôā Super toch?!

IMG_3188
IMG_3159 IMG_3181IMG_3192 IMG_3185 IMG_3186  IMG_3189  IMG_3199

De volledige collectie bekijken is echt de moeite waard! Dit kan je hier bij de Pas de Deux  site doen!

Love,

Elle.

Geef een reactie