Gezocht! Een thuis voor 2 schatten!

Na heel lang nadenken en met heel veel pijn in het hart gaan wij opzoek naar een nieuwe thuis voor onze 2 katten Lilo en Sky!.
Deze blogpost stel ik al zo lang uit, puur omdat het me zoveel pijn doet.
Lilo en Sky zijn 2 Britse korthaar katers die al enkele jaartjes bij ons wonen.
Mijn vriendjes en ik haalde ze in huis ook met de bedoeling dat ze voor heel hun leven bij ons konden blijven… ondertussen met 3 kids in huis en nog 1tje onderweg besef ik dat hen verwennen en goed voor hen zorgen er gewoon niet meer in zit… Ik heb te weinig tijd en ze zijn veel aandacht gewoon!
Dat moet ook, vind ik… ze zijn altijd heel erg verwent geweest en dat dit steeds minder wordt is gewoon niet goed voor ze…
De kattenbak proper houden, af en toe hun vachtje eens goed uitborstelen zodat ze minder ruiven en natuurlijk gewoon uren knuffelen lukt me vaak niet…
Ik voel me iedere dag schuldig en zoek troost in het feit dat ze elkaar hebben ( want het zijn echt de allerbeste vrienden) .
Ik krijg vaak de opmerking… ” Och katten kunnen daar wel tegen” maar wie mijn 2 vriendjes kent, weet dat ze beter verdienen.

Lilo Is de oudste kat… hij is geboren op 6/4/2011 hij heeft de kleuren Lilac-wit en is de allerliefste kat die ik ken… Heel aanhankelijk en volgt me heel de dag door het huis.
Hij heeft dan ook nood aan veel liefde en knuffels.

Sky is geboren op 12/10/2011 en heeft de kleur “creme roze”.
Hij is altijd al een beetje een bangerik geweest en het duurt best even voor dat je zijn vertrouwen kan winnen! Wanneer je dat lukt is hij ontzettend lief en zal hij jou ook heel de dag volgen en aandacht vragen… Jammer genoeg is hij van Cis heel bang en voelt hij zich niet meer op zijn gemak…
Dat hij zich veilig voelt bij zen vriendje Lilo is dan ook duidelijk te merken!

Beide katten houden van hygiene … dus regelmatig de kattenbak verversen is een must!
Ze zijn beide gecastreerd en in bezit van paspoort en stamboom en worden jaarlijks voorzien van hun inentingen.
Ze gaan graag af en toe een keer naar buiten, maar het zijn echte huispoezen… dus geen grote helden ! 🙂

Ik ben opzoek naar iemand die hier echt met hart en ziel verder voor kan zorgen! Die de tijd neemt om ook Sky weer blij te maken en hen 2 gewoon rot verwend! 🙂
Ze verdienen het echt…
Ben jij iemand die deze poezen in huis wil nemen? Of ken jij misschien iemand die ook het gezelschap kan gebruiken?
Laat me dan aub iets weten, stuur me een mailtje en vraag alles wat je wil weten… elle-milla@hotmail.com
Ik ga echt opzoek naar de beste oplossing en hoop dat ik ze de mooiste thuis kan geven die ze verdienen! Een asiel of de katten opsplitsen is geen optie! Het zijn vriendjes en ze horen samen!

  

          

4 gedachten over “Gezocht! Een thuis voor 2 schatten!

 1. Oooooooooooooh, wat jammer, dat deze een andere thuis nodig hebben… Ik zou heel graag een britse korthaar hebben, en ik zou er geen problemen mee hebben als er twee zouden zijn ook, integendeel, hoe meer poezenliefde, hoe beter! Knuffelen, no problem, ik wil wel schootpoezen. Meegaan naar het bad, zalig! Maar heel af en toe naar buiten, perfect! Luisteren naar hun gespin als je hen borstelt, klinkt als yoga! Maar één probleempje, ik heb al twee poezen, en een daarvan is erg territoriaal en bazig, maakt af en toe eens ruzie met de andere. Ik heb geen kinderen en mijn poezen zijn dus mijn baby’s. Hoe graag ik het ook zou willen, ik kan deze schatten er echt niet bij nemen…

  1. Hoi Lieve Eline, bedankt voor je reactie en je mailtje! Ik ga je morgen terug mailen! Daar neem Ik graag de tijd even voor!
   Super bedankt en je hoort me morgen! X

 2. Piep!
  Ik kwam via een vriendin bij deze blogpost terecht! 🙂
  Heb je ondertussen al iemand gevonden?
  Anders heb ik wel interesse!
  Julie x

  1. Hoi Julie…ondertussen hebben we iemand gevonden ja! Deze week brengen we ze weg! Met pijn in het hart, maar toch blij dat we een goede thuis gevonden hebben! Toch bedankt voor je interesse! X

Geef een reactie