Alligator Love

IMG_3116Woensdag zou woensdag niet zijn als we dag niet zouden starten met heeeeel veel knuffels! Vannacht lag ik weer enkele uurtjes wakker en plande ik vandaag een grote opruim actie in… We wonen hier een jaar, maar wat je op een jaar tijd aan rommel verzamelt is niet normaal!
Vandaag is het dus grote kuis – grote opruim -was en strijkdag! te veel om op 1 dag te doen, maar deze ochtend begonnen we met de lakens te verschonen! Cis is er dan altijd als eerste bij! Wanneer de lakens er af gaan komt hij altijd in de weg liggen! Mama pesten is dan ook zo fijn natuurlijk!
Lekker cozy in een alligator outfit van Mini Rodini! De trui en sweat pants vond ik bij purestarters.nl … 1 van mijn favoriete webshops!
Voor mezelf geen make up vandaag en een sweatpants en veel te kort t-shirt van Zara haha !
IMG_3124IMG_3119IMG_3126 IMG_3117IMG_3132 IMG_3133

Ga zeker eens kijken bij purestarters,nl want je kan nu je slag slaan bij de Mid Season Sale!
c701007bfb02dbfca4e9cc2ab260fddd

Love,

Elle.

Geef een reactie