#Ootd Elle & Cis

IMG_3874-0

Een wisselvallig weertje, een dikke buik en een wilde peuter puber! Aan hoge hakken mag ik niet denken daarom zweer ik bij mijn witte sneakers! 🙂
Mijn kleedje vond ik weer bij die ” gothic achtige collectie” bij H&M…. Het zit geweldig en ik hou van die open mouwen!
Ik heb een fijne bronzer van bij Yves Rocher die je zowel voor je lichaam als voor je gezicht kan gebruiken! Na 1 keer smeren zie je al een stukje bruiner en zo dus ook mijn benen!
Jammer dat het niet warm genoeg is voor een blote benen show ! 😉
Daarom nam ik weer 1 van mijn favoriete leggings boven… eentje van bij Zara (met leder afwerking). Deze droeg ik ook wekelijks tijdens de zwangerschap van Cis! De witte statement necklace is ook van bij H&M.

Cis zelf draagt weer zijn broekje van Jax&Hedley! Een gestreepte romper van H&M Conscious. Jeans hemd en sneakers van Zara!
Die frisse kleurtjes zorgen voor een wandelend zonnestraaltje in huis! 😉
Het witte jasje van Mini Rodini is zijn trots! Cis is dol op jassen en schoenen! Iedere keer wanneer hij deze net aan heeft loopt hij hier rond te roepen ” Kijk! Mooi he ?! ”
De Mini Rodini van deze zomer zit weer vol leuke spulletjes… ik vind de mijne steeds bij purestarters.nl waar ze nog veel andere mooie merken hebben!
      

Love,

Elle.

logoetsy

3 gedachten over “#Ootd Elle & Cis

    1. Thanks ! 😉
      Kleedje heb ik 2 weken geleden nog gekocht, dus normaal gezien zou je het nog wel moeten vinden! Succes! 😉

  1. Hoi, hoe heet die bronzer die je gebruikt hebt? Ik zoek er namelijk eentje waar je niet oranje van wordt noch plekken van krijgt. Thanks xx

Geef een reactie