Bedtime Favs

bedjestit

Nu ik enkele slapeloze uurtjes achter de rug heb ben ik er van overtuigd dat de zwangerschap -nestdrang kriebels weer in aantocht zijn!
Verdacht rustig ging ik de voorbije maanden de zwangerschap door en nu schiet ik toch stilaan in actie! Misschien besef ik dat het misschien allemaal wel eens vroeger kan komen dan verwacht… ( Zelf ben ik 2 maanden te vroeg geboren, dus stel je maar eens voor … Het kan… šŸ™‚ )
De kamer ideetjes beginnen te borrelen en zowel de babykamer als Cis zijn kamer gaan we aanpakken!
Cis krijgt stilaan de leeftijd voor een groter peuterbedje… en babyboy verdient misschien ook wel een nieuw bedje!
Er zijn een aantal meegroei bedjes die ik ontzettend mooi vind… Ā Sebra KilliĀ  is een topper als ik voor “trendy” zou gaan! De witte en de lichtblauwe kleur zijn mijn favoriet en ik zie deze al prachtig staan in de ruimte! Enkel moet je hier wel rekening houden met de buitenmaten van matras en lakens, al lig ik daar niet zo wakker van! šŸ˜‰

Leander maakt ook mooie bedjes voor zowel baby als peuters… een strak design die mooi staat in iedere kinderkamer!

Mijn eerste keuze was het ronde bedje van Stokke… Zo simpel maar zo mooi en groeit zoals bijna elk Stokke product met je kindje mee…
Toen Stokke dit jaar uitkwam met hun nieuwe Home Collectie werd ik opslag verliefd!
Een prachtige collectie die ik zowel in babyboy 2 zijn kamer als in Cis zijn kamertje zie staan!
Het zal nog een moeilijke keuze worden… Maar er is niets zo leuk dan al deze dingetjes uit te kiezen en uiteindelijk aan de slag te gaan met decoratie!
My bedtime favs!

bedjes

Love,

Elle.

2 gedachten over “Bedtime Favs

Geef een reactie