Een vleugje mint

Toen we een jaar geleden in ons huisje trokken hielden we alle muren wit! Enkel sommige wanden in de slaapkamers kregen een behangetje en voor derest lieten we alles  wit!

Ondertussen ben ik al dat wit wel een beetje beu en wil ik voor dat de baby komt nog enkele dingen opgeknapt hebben!

Hoeveel keer ik de woonkamer al heb omgedraaid en meubels heb verschoven weet ik al niet meer…

Ik sta wekelijks wel iets te veranderen en er mist iets! Kleur aan de muur misschien? Ik had altijd het idee om een grote wand grijs te schilderen, maar alles is grijs en beige bij ons… En ik heb zin in iets anders!

Mint is een prachtig kleurtje, maar misschien iets teveel een trend… Daarom ging ik opzoek naar een middenweg…

Ik schilder mijn muur gewoon in een mint grijs kleurtje! Zo kan ik genieten van eens wat anders, maar hoef ik niet meteen die mint kleur bij te worden! De ruimte opfrissen kan ook steeds met de aangepaste accessoires…

Wat vinden jullie van dit kleurtje?


  
Love,

Elle.