Een vleugje mint

Toen we een jaar geleden in ons huisje trokken hielden we alle muren wit! Enkel sommige wanden in de slaapkamers kregen een behangetje en voor derest lieten we alles  wit!

Ondertussen ben ik al dat wit wel een beetje beu en wil ik voor dat de baby komt nog enkele dingen opgeknapt hebben!

Hoeveel keer ik de woonkamer al heb omgedraaid en meubels heb verschoven weet ik al niet meer…

Ik sta wekelijks wel iets te veranderen en er mist iets! Kleur aan de muur misschien? Ik had altijd het idee om een grote wand grijs te schilderen, maar alles is grijs en beige bij ons… En ik heb zin in iets anders!

Mint is een prachtig kleurtje, maar misschien iets teveel een trend… Daarom ging ik opzoek naar een middenweg…

Ik schilder mijn muur gewoon in een mint grijs kleurtje! Zo kan ik genieten van eens wat anders, maar hoef ik niet meteen die mint kleur bij te worden! De ruimte opfrissen kan ook steeds met de aangepaste accessoires…

Wat vinden jullie van dit kleurtje?


  
Love,

Elle.

10 gedachten over “Een vleugje mint

  1. Dit is jammer genoeg niet ons huis haha! 🙂 pinterest plaatjes om wat inspiratie op te doen! 😉
   Maar met die kleur zoals op de eerste foto ga ik ons huisje goed opfleuren denk ik!
   Zo even alles wit is best fijn hoor… Dan heb je de tijd om te kijken wat je graag wil… Hoeft naar 1 muurtje te zijn… En zo ben je zeker dat je geen verkeerde keuze maakt! 😉
   Zo spannend dat bouwen… Hopelijk moet je niet meer te lang wachten?

   1. Ohhh dan heb ik dat verkeerd begrepen (snel gelezen, haha!) in oktober/november moet het klaar zijn, spannend inderdaad.. Maar genoeg tijd om inspiratie op te doen!

  1. Ik heb hier wat stalen liggen en kom op kleur D 24-b uit … Ga snel om een groter staaltje om zeker te zijn! 🙂

   1. Laat me maar zeker weren welke kleurstaal beste past…. Heel mooie kleur vooral met grijs en wit…
    Was mn huis ook ah opknappen, witte kastjes, grijze bank, wat plantjes…. Maar nu ligt alles stil door n auto ongeval dus kan alleen maar wat googelen, en pinteresten…. Benieuwd dus naar jouw kleur avontuur.

Geef een reactie