Echo week 24

Deze week gingen we weer op bezoek bij de vroedvrouw om onze kleine vriend weer te kunnen zien!

Mijn ouders gingen voor het eerst mee en konden hun ogen niet geloven! Ik ben heel blij dat ik ze dit heb kunnen laten zien, want zo’n live bezoekje meepikken is toch anders dan een foto!

Ook Cis was mee en was heel blij toen hij op het tv’tje  mocht kijken… Hij verwachtte natuurlijk weer plop ipv beelden van zijn broertje! 😉

Toen hij het hartje luid hoorde bonken legde hij zen handjes over zen mond en moest lachen! Daarna had hij een leuk verhaal om aan papa te vertellen… “Broer buik … Bombombom he” … Geweldig die beleving van dat ventje! 🙂

Alles zag er goed uit… Al lag hij nog in stuit… Opzich geen probleem voor 24weken zwangerschap, maar vele kindjes draaien vanaf week 20! Hij beweegt erg veel en heeft nog veel plek, dus dat zal nog wel goed komen!

Vorige echo zag ik geen enkel verschil met de echo’s van Cis, ondertussen zie ik er al wat meer verschillen in… Al zijn er toch ook heel wat gelijkenissen… 🙂

  

Ik hoop dat hij net zoals Cis een vrolijk kindje mag worden… Dat alles vlot verloopt en dat Cis er trots op zal zijn! Het gevoel dat ik zo graag een meisje wou is volledig kwijt… Het idee dat ik binnenkort met mijn 3 mannen in huis woon maakt me dol gelukkig en als we 1 ding geleerd hebben uit ons Tom Collins avontuur ( met nog 100e andere dingen 🙂 ) is het dat we moeten genieten van onze qualitytime… Dat we de jaren niet zomaar aan ons voorbij zullen laten gaan en echt samen gaan genieten!

Dat doen we dus volop … Mijn boys samen zien is puur geluk!


                

Puur geluk!

Love , elle

Geef een reactie