Cis The Artist! 

  

Jep! Het was weer tijd om onze handen in de verf te zetten! Vannacht werd ik wakker door een roepende Cis die op 1 of andere manier aan het dromen was over bananen… “Banaaaaaaanen … Banaaaaaaanen” riep hij wel 5 keer! En aan het paniekerig geluidje leken ze wel heel erg eng te zijn… 🙂

Ik heb hem mee op ons “slaapmatrasje” genomen en hij viel meteen weer lekker in slaap! Ik niet… Plots begon de ideeënmolen weer te draaien en ik zag ieder uur van de klok! Toen ik rond half 7 misschien NET wat in slaap begon te vallen kwam onze poes aan de deur krabben en was ik weer opnieuw bij af…. Een half uurtje later begon Cis te vertellen dat hij “boven ploppe ging kijken” ( beneden Plop kijken) ! Extra koffie voor mama dus en een luie zondag! Die hopen strijk zullen dan toch maar niet voor vandaag zijn!

Na kop koffie 4 was het toch wel tijd om Cis wat bezig te houden… Toen ik vroeg of hij wou schilderen riep hij voluit ” Jooooooepppieeejeeee” .

Geen te grote toestanden vandaag… We keep it simpel en kozen vandaag voor zwart!

Cis die trots in zijn Stokke TrippTrapp zat te schilderen glunderde toen papa ook was ontwaakt! “Papa !!! ikke bezig he… Ik doen he” zei hij trots…

Papa zelf keek iets minder tevreden want die dacht dat straks alle muren onder de verf zouden zitten! :)…

Maar Cis en vooral ik hebben geen bang van een beetje verf! 😉 dat was al duidelijk toch?

              

Love ,

Elle.

2 gedachten over “Cis The Artist! 

Geef een reactie