Stokke Scoot – Style Kit

IMG_2995

Gisteren haalde we onze nieuwe kinderwagen boven! De Stokke Scoot ! De perfecte kinderwagen die mij en Cis lekker dicht bij elkaar brengt!
Doordat Cis goed recht en hoog kan zitten kunnen we elkaar goed in de gaten houden en dat vinden we beide super leuk! Je kan de Scoot heel makkelijk in verschillende standen zetten! Dus moest je kleintje in slaap vallen ( wat bij Cis heel weinig het geval zal zijn ;-)) kan je de Scoot heel makkelijk in ligstand zetten!
We zijn er deze ochtend voort eerst  een rondje in het dorp mee gaan wandelen dat beviel ons erg goed!
Cis EN mama met een grote smile!
IMG_3004IMG_3013IMG_3001

Door de Style Kits kan je de uitstraling van de Stokke Scoot makkelijk aanpassen! De Polka Dot prints in de kleur Soft Dots vond ik ideaal voor de zomer! Pastel kleurtjes zijn HOT! Dat er een vleugje “Pink” in zit vinden wij niet erg! 🙂 Cis is namelijk zeer cool en kan die roze kant wel aan! “Way to cool” ! 😉
De Style Kit is inclusief bekleding voor de kap,zitje EN schouderpads.
De kleuren geven de Stokke Scoot een volledig nieuwe uitstraling en zorgen voor een Urban Chic Look!

Ziet er prachtig uit toch?
IMG_3014

SOFT DOTSStokke Scoot Aqua Blue with Style Kit Soft Dot 140109-8I3871 Stokke Scoot Soft Pink with Style Kit Soft Dots 140109-8I3871 RETRO DOTSStokke Scoot Slate Blue with Style Kit Retro Dot 140109-8I3868

Alle weetjes en extra’s kan je uiteraard vinden op de Stokke website! STOKKE.BE

Love,

Elle.

summersale

Geef een reactie