Door de week heen – week 20

Tijd om weer een mooie week af te sluiten! Onze nieuwe plannen zijn nog steeds in de maak en daar hebben we het lekker druk mee! Ik ga jullie nog steeds niet vertellen hoe of wat en vraag nog even om geduld! 😉

Cis is echt wel een kleine kapoen… Hij speelt en ontdekt er op los, hangt af en toe eens de puber peuter uit maar meestal is gewoon heel erg lief! Hij begint steeds meer te praten en dat is heerlijk! Woord voor woord zegt hij na… wanneer ik s’avonds in zijn oortje fluister ” love you he ” … To the moon and back… Zegt hij kei schattig “Mook and back” terug! Mijn hartje smelt iedere keer weer!

De zwangerschap gaat kei goed! Baby boy 2 beweegt heel vaak en woensdag gaan we weer naar hem kijken! Daar kijk ik naar uit!

Ik heb deze week enorm veel gezondigd! Ik had zo veel zin in frietjes en pizza en ook vandaag op Moederdag heb ik me volledig laten gaan! Ik voel me dan best schuldig, want mijn baby’tje moet goed eten! Vanaf morgen gaan we weer flink en gezond eten! That’s a promise! 😉

Het zal vast nog wel even duren voordat ik jullie kan vertellen waar ik de dagen nu mee vul… Maar ik beloof jullie dat het wachten de moeite waard zal zijn!

Zagen jullie trouwens dat Steps Magazine ellemilla.be tot 1 van de 5 beste mama blogs had vernoemt? 1000 keer dank hiervoor! Dat doet deugd!

            

Love ,

Elle.

One thought on “Door de week heen – week 20

  1. Leuk om te zien weer! Ook fijn dat er zo wat echte huiselijke foto’s van aan tafel enzo bij zitten 🙂 Ik ben nu wel heel benieuwd waar jullie mee bezig zijn hoor 🙂 En zooo lief dat Cis het nu kan terugzeggen, hihi!

Geef een reactie