Pinspiratie en een beetje slapeloosheid…

Er zal hier de komende maanden of weken veel verschoven worden. We hebben binnenkort 5 slaapkamers nodig en we hebben er maar 4! Dus met een beetje organisatie moet dat wel goed komen.

Ik heb nu 2 vrij “slapeloze nachten” gehad en dat komt door 1 of ander veelvoorkomend zwangerschapskwaaltje. Ik heb het over plannen, lijstjes maken en re-decoreren. In het midden van de nacht wakker worden en over dit alles beginnen na denken… Dat dit zich nu 2 nachten na elkaar  afspeelt is best positief! Dat wil zeggen dat mijn nestdrang eindelijk aan het opkomen is… 🙂 Deze zwangerschap ben ik veel rustiger en laat ik het allemaal wat meer gebeuren… Dat ik nu in mijn hoofd een beetje in actie schiet vind ik alleen meer leuk en positief! Uren lang heb ik nagedacht over de inrichting van de kamers en wie waar gaat slapen… Ik ben er nog niet uit, maar ik heb al een paar hele leuke ideetjes. Dat ik met kunstwerkjes van de kids aan de slag ga is een zekerheidje…

Hier een paar leuke pinterestplaatjes die mij nog meer zin doen krijgen om er (rustig aan) in te vliegen!

Volgen jullie mij trouwens al op pinterest? @ellemilla

Love, elle

Klik hier voor de Elle Milla :

Facebook       Pinterest      Twitter

Geef een reactie