Outfit of the day

IMG_3874-0

Vandaag mochten we stilaan weer genieten van een lekker weertje… Na een roaddtripje en een rondje door Eindhoven keerde we terug richting Lommel en genoten nog van het goede weer! En dat deden we weer met een casual outfit!

Zowel voor mij als voor Cis vond ik onze spulletjes bij H&M.

Sinds kort heeft H&M een iets wat duistere collectie!
In Gothic stijl… de snits en stoffen zijn prachtig ! Veel zwart en de bovendien passen de langere en wijdere tops perfect bij mijn bolle buikje!

Mijn broek ruilde ik in het midden van de dag om voor een legging… Wat wel vaker gebeurd wanneer mijn kleding wat begint te spannen!  😉

Witte sneakers van Pimkie zorgen ervoor dat ik nog lekker makkelijk achter Cis kan aanrennen!

Cis zelf loopt dan al 3 dagen op blote voeten of sokken rond! Tijdens het spelen met papa en zijn grote zus heeft hij zich flink pijn gedaan en ligt de achterkant van zijn voetje open! Geen schoenen dus voor Cis de komende dagen!

De legging en short van RUN DMC vond ik ook bij H&M!

IMG_2853 IMG_2855IMG_2864IMG_2863 IMG_2866

Love,

Elle

Geef een reactie