Style page for Elle & Cis

Tijd om weer opzoek te gaan naar een leuke outfit! Als basis zocht ik een mooi “zwangerschapskleedje” dat ik met alles kan combineren! Het grijze kleedje vond ik bij de Maternity collectie van New Look! Ze hebben er best leuke spulletjes en je hoeft geen hopen geld uit uit te geven aan zwangerschapskleding! Een top kleur voor de zomer is toch echt wel blauw in al zijn tinten… Genoeg keuze dus… En dit is mijn favoriete outfit voor vandaag! Lang leven de platte schoenen! Ze mogen overal onder gedragen worden! En dat vinden wij “pregnant mommy’s” absoluut niet erg!

blauwwauw

1) H&M   2) NEW LOOK   3) NEW LOOK   4) NEW LOOK   5) NEW LOOK MATERNITY   6)H&M   7) H&M   8) MINI RODINI purestarters.nl   9) MINI RODINI purestarters.nl    10) MOCKIES 

Love,

Elle.

Een gedachte over “Style page for Elle & Cis

Geef een reactie