Win! Film tickets voor de Notenkraak 

Vanaf 6 mei kan je gaan kijken naar De Notenkraak. Weer een nieuwe animatiefilm VOL avontuur met een een geweldige Vlaamse sterrencast! O.a de stemmen van Koen De Graeve, Maaike Cafmeyer , Tanja Kloek en nog enkele andere toppers zullen jullie vast bekend in de oren klinken!  

De film!

Wanneer de ondeugende eekhoorn Surly per ongeluk de wintervoedselvoorraad van alle dieren laat opbranden, wordt hij het park uitgezet. Om zich uit de situatie te redden beraamt hij samen met zijn trouwe rattenvriend Buddy een plan om een notenwinkel te beroven. In de kelder liggen genoeg nootjes om maandenlang van te eten. Maar wanneer het duo ontdekt dat een bende boeven andere plannen heeft met de notenwinkel moeten ze de hulp van de andere dieren uit het park inroepen.
 

Regie: Peter Lepeniotis
Vlaamse stemmencast: Koen De Graeve, Maaike Cafmeyer, Tania Kloek, Ivan Pecnik, Tom Van Bauwel, Bert Haelvoet, Ron Cornet, William Boeva, Tiny Bertels, Jenne Decleir, Bert Huysentruyt, Han Coucke, Mieke Laureys
Distributie België: Victory Productions


Bekijk de Trailer HIER! 

Winnen!
Kortom een film die iedereen moet zien! Wil jij graag kans maken op gratis filmtickets voor deze kraker van het jaar?
Spurt dan maar snel naar de Elle Milla Facebook pagina of Instagram pagina, want ik mag wel liefst 4 gratis filmtickets weg geven!
Like & Share deze foto en vertel me wie je graag wil meenemen! IMG_4426

De winnaar zal op dinsdag 5 mei bekend gemaakt worden!
Succes!

Love,

Elle.


Een gedachte over “Win! Film tickets voor de Notenkraak 

Geef een reactie