Getest : Me time met Weleda

IMG_4400 De voorbije weken kreeg ik heel wat leuke pakketjes in de bus die Cis en ik samen mogen testen! De allereerste test was er eentje puur voor mezelf… Quality time met Weleda! Vroeger nam ik wel bijna dagelijks een uitgebreid bad! Na het werk, koken en eten zorgde ik voor een half uurtje rust in bad! Zeker tijdens de zwangerschap kon ik daar dubbel en dik van genieten! Sinds Cis er is zijn die avondjes een stuk minder geworden… Hij is zoals de meeste kids niet om 20.00 uur in zijn bedje te steken… Om 21:-00 gaan we rustig naar boven, doen we onze pyjama aan… drinken we nog een papje, lezen we een boekje en kruipt mama mee in dat mini bedje! ( vertaling Cis : Mama BIJ HE? … Mama nog 1 BIJ he 😉 ) Tegen dat ik uit zijn mini bedje ben gekropen is het al 21:30 u en heb ik de fut niet meer om in bad te kruipen! Dus… wanneer Cis een avondje bij oma en opa is kies ik liever voor wat me time! 🙂 Gisteren had ik zo’n momentje… Tijd om het eerst pakketje boven te halen… Een doosje vol met heerlijke productjes van Weleda voor Cis en mij! Weleda heeft natuurlijke verzorgingsproducten voor groot en klein! De zwangerschapsolie is echt een zaligheid… het maakt je huid zacht, soepel en is ideaal tegen zwangerschapsstriemen…. Ik heb bij en na de zwangerschap van Cis amper zwangerschapsstriemen gehad… geen idee of het door de Weleda olie kwam of niet, ik heb in ieder geval goed gesmeerd en dat doe ik bij deze zwangerschap uiteraard weer! Voor Cis kreeg ik de calendula billen balsem ,haar en body shampoo en de gezichtscreme! Na een bad of douche momentje smeer ik hem lekker in… waarna we samen lekker in pyjama de zetel in kruipen… Niets zo zalig dan een goed ruikend en zacht babyvelletje! 😉 Wij zijn tevreden en genieten van onze verzorgingsmomentjes! Mijn Weleda Top favorieten zijn de zwangerschapsolie en de gezichtscreme voor Cis! IMG_4413 IMG_4411 IMG_4412 IMG_4414 Bezoek de Weleda webshop!  love, Elle.

Geef een reactie