My Social media Star : Céline Schraepen 

Vandaag is het weer tijd om mijn volgende Social media star voor te stellen! 
En dit keer praten we niet met een mama, maar met een prachtig jonge verschijning waar jullie die voorbij maanden vast al een van gehoord zullen hebben! 
Céline Schraepen… Een 23e jarige schone afkomstig uit een klein dorpje Korpsel gelegen in de stad Beringen! 
  

Ik ben 6 jaar samen met mijn ‘highschool sweetheart’ Nick:) en we wonen reeds enkele maanden samen in Beringen. Ik begon mijn studies in de hogeschool met de opleiding sociaal werk en maakte deze ook af. Omdat ik sowieso met kinderen wou werken in mijn job en toch een iets positievere sfeer op wou dan bij sociaal werk, besloot ik ook nog voor het diploma leerkracht lager onderwijs te gaan. Ook dit behaalde ik en momenteel ben ik sinds 1 september aan het werk in een lagere school. Ik geef les aan het 2de ,3de,4de,5de en 6de leerjaar. Een hele boterham dus;).
In mijn vrije tijd maak ik uiteraard graag foto’s, interesseer ik mij in mode, beauty, lifestyle en gezondheid. Daarnaast reis ik ook zeer graag!

Ik volg Céline al vanaf het begin dat ik Instagram gebruik! Ik zag haar in een korte tijd enorm populair worden! Zo populair dat ze zelfs het VTM nieuws en het Journaal  haalde en in elk blaadje en nieuwssite opdook! Haar IG account telt wel zo’n 658 000 volgers en dat maakt haar populairder dan vele wereldsterren! 
Je kan je afvragen ” hoe kan dit?” Of “hoe doet ze dat?” Maar als ik door haar IG pagina scrol dan snap ik wel waarom! She’s hot! Tijd om deze veelbelovende IT girl te vragen wie die mooie meid achter de foto’s is! 


Je bent op een korte tijd razend populair geworden door je IG pagina, je haalde zelf de voorpagina’s en het nieuws!…Wat is volgens jou het succes achter jou foto’s? 
Dat is inderdaad plots razendsnel gegaan en de ontdekking door de Belgische media, heeft me dat natuurlijk nog een duwtje in de rug gegeven! Ik denk dat mensen mijn foto’s leuk vonden omdat ik probeer origineel te zijn en kwaliteitsvolle foto’s te plaatsen. Ik houd ook in de gaten wat mijn volgers interesseert, waar het meeste vraag naar is en welke foto’s het meeste likes krijgt. Hier speel ik natuurlijk wat op in. Het  laatste jaar is een healthy lifestyle enorm populair. Hier stond ik altijd al achter dus vind ik het uiteraard ook leuk om nu hier vaak over te posten. Het spreekt mijn volgers zeker aan! 

Merk je hiervan een verandering in het dagelijkse leven? ( Mensen die je herkennen, jou benaderen…?) 

Ik word ondertussen wel eens herkend op straat, vaak zijn het meisjes die met mij op de foto willen. Zelfs in het buitenland word ik benaderd. Wanneer ik in de zomer op reis was in Bali, kreeg ik nadien berichtjes via ig dat ze mij net op het strand hadden gezien en ook onlangs in de paasvakantie vroeg een meisje in Sevilla of ze met mij op de foto mocht. Dat is natuurlijk wel heel grappig maar tegelijkertijd ook leuk! Daarnaast krijg ik dagelijks mailtjes van volgers die talloze vragen hebben over mijn outfits, workouts, voeding enz..  Vaak is het moeilijk om al deze mailtjes te beantwoorden aangezien ik in het dagelijkse leven gewoon juf ben en dus voltijds aan het werk ben! Wanneer ik thuis kom, werk ik eerst aan mijn lesvoorbereidingen en moet ik daarna nog een hele reeks foto’s maken en een stapel mailtjes beantwoorden. Vaak heb ik het gevoel dat ik twee jobs heb;) een hele verandering dus!

Omschrijf een door de weekse dag van Celine…

Zoals ik hierboven al kort aanhaalde ben ik in het dagelijkse leven gewoon ‚juf Céline’. Alle dagen ben ik aan het werk in de klas, in tegenstelling tot wat mijn volgers denken, heb ik dus wel degelijk een voltijdse job;). Af en toe krijg ik wel eens een reactie of ik überhaupt wel ooit eens werk. Natuurlijk werk ik dus, maar voorzie meestal een hele stapel foto’s op voorhand zodat ik ze tijdens de pauzes of beter gezegd speeltijden:D snel kan posten. Wanneer ik thuis kom van mijn job werk ik nog even voor school want in verbeteren kruipt natuurlijk ook wat tijd. Daarna begint mijn werk voor instagram. Dit bestaat vooral uit vele foto’s en video’s maken, mailtjes beantwoorden en bekijken welke post op welke dag kan geplaatst worden. Wanneer ook dat werk gedaan is kijk ik graag even tv, series ter ontspanning. Verder sport ik ook geregeld na het werk: oefeningen die je thuis kan doen zonder materiaal of lopen. Sinds heel mijn verhaal in de sociale media is gekomen, heb ik ook steeds vaker afspraken met bedrijven,shops , na de werkuren dan natuurlijk.

Je bent zonder twijfel een “it-girl” geworden! Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik volg heel veel leuke accounts op instagram (vb. chiaragerragini, sincerelyjules,Sjanaelise…) , youtube en spoor geregeld wat blogs af. Daarnaast doorblader ik ook vaak de modemagazines of laat ik gewoon mijn eigen creativiteit aan het werk;).Jou favoriete merken/ webshops…

Mijn favoriete merken en webshops zijn er teveel om op te noemen maar hieronder vind je er enkelen;)


Daarnaast nog enkele favoriete merken als Nike, Kenzo, Calvin Klein,…
  

Je bent juf en hoogstwaarschijnlijk dus een liefhebber van kids! Staan kids ook op jou wishlist/ planning ? 

Ja die staan zeker op mijn planning/wishlist;). Ik ben zeker en vast een liefhebber van kids en wil er zeker eentje ‚’van mezelf’ .  Het zal wellicht nog niet voor meteen zijn, maar binnen enkele jaartjes staat dat zeker op mijn programma! 

Welke dromen/ plannen heb je voor de toekomst?
Vooral gezond en gelukkig blijven uiteraard! Voor de rest hoop ik nog een mooie toekomst te hebben met mijn vriend en samen een huis te bouwen. Zoals ik hierboven zei staan kindjes ook zeker op mijn wishlist. Daarnaast wil ik graag nog veel reizen en veel van de wereld zien en op die manier mijn passie; mode, beauty, gezondheid te blijven delen met mijn volgers! Ik hoop mijn instagram account nog verder uit te bouwen en nog meer mensen te inspireren.

 

Wat zijn jouw 3 favoriete IG pics? en waarom?

In Londen, samen met Talisa. Deze foto vind ik leuk omdat het plaatje volledig klopt, net een typisch Londense bus die voorbij komt voor de foto, meer kan je niet vragen;)

 

In Sevilla , bij plaza espana, hier was ik echt onder de indruk. Deze stijl vind ik super mooi. De achtergrond maakt de foto dus in dit geval.

In bali, omdat de natuur er gewoon geweldig was en deze infinity pool het plaatje volledig maakt. Deze plek zal me altijd bijblijven en daarom behoort het tot mijn favorietjes!

Dankjewel lieve Céline voor je leuke antwoorden! Ik ben er van overtuigd dat we nog veel van jou gaan horen en zien uiteraard 🙂 !

We wensen jou dan ook alles toe wat op jou toekomst wishlist staat! Go girl! 😉

Volgen jullie Céline nog niet? Je kan haar op IG vinden als @celineschh en op Facebook : Céline Schraepen

Dit gezegd, ga ik opzoek naar mijn volgende Social media star!

Love,

Elle.

One thought on “My Social media Star : Céline Schraepen 

Geef een reactie