Er op uit!

Wanneer er mensen mij de vraag stellen waarom ik in vredesnaam van Antwerpen naar Lommel ben verhuisd, zeg ik altijd als eerst ” Voor de liefde” 🙂 maar wanneer ik (op maar 5 min rijden van bij ons thuis ) in dit mooiste plekje van Lommel beland, moet ik toegeven dat ik veel meer van de rust en de natuur hou dan van die drukke stad!

Als je mij 6 jaar geleden naar de Sahara zou vragen, dan zag ik in mijn hoofd al grote zandbergen en kamelen… ondertussen weet ik achter de deur het allermooiste plekje van Belgie te vinden… de Lommelse Sahara!

Op woensdag is het knuffeldag en gingen we er wandelen en spelen! Cis is dol op het water! Hij stapt er zonder vrees met kleren in! Gelukkig waren we op tijd om hem tegen te houden! 🙂
Een aanrader voor ieder gezin… ook voor wie niet dicht bij Lommel woont! De reis er naartoe is echt de moeite waard!
Heel af en toe kom je wat mensen tegen… een verliefd koppeltje, een paar spelende kinderen of ruiters te paard…
Voor de rest is het hier 1 grote oase van rust!
Kijken jullie zelf maar!
IMG_2628IMG_2624 IMG_2632 IMG_2634 IMG_2636 IMG_2640 IMG_2642 IMG_2645 IMG_2648 IMG_2655 IMG_2660 IMG_2672IMG_2661 IMG_2674

4 gedachten over “Er op uit!

      1. Wauw super, ook om wat in het zonnetje te gaan liggen dan! 🙂 Moet eens een weekendje in de buurt boeken met mijn vriend, een dagje naar Maasmechelen Village en een dagje naar hier, zalig!

Geef een reactie