Door de week heen – week 17 

 

 Weer een week waar ik volop van heb genoten! Als eerste ben ik zo blij dat de zwangerschap zo goed gaat! Hoe slecht die ook begon, hoe zalig goed die nu gaat! Ik geniet van elk moment en toen we deze week onze Cis 2 😉 konnen bezichtigen was ik helemaal in de wolken! We zitten zo ong in de helft en ik ga er “chill” mee om! Plannen zijn voor later, bang voor de bevalling heb ik niet want die  gaat zoals het gaat 🙂 en voor zo ver ik me herinner was de dag van Cis zijn geboorte de zaligste dag uit mijn leven! Pijn of geen pijn, wij mama’s kunnen dat kei goed aan! 😉 

Maar terug naar deze week… De weken zien er tegenwoordig een stuk anders uit… En ik had jullie eigenlijk nog niet verteld hoe dat komt.

Enkele weken geleden maakte Ties een belangrijke beslissing die heel ons leven een beetje op zijn kop zou zetten… Na 9 jaar Tom Collins avontuur besloten we om de deuren te sluiten! Moeilijke tijden en hier en daar wat ongeluk zorgde voor een lange strijd! Ik kan jullie recht in de ogen kijken en vol trots vertellen, Ties heeft echt dag en nacht gewerkt en gevochten. Zijn leven stond jaren in teken van de zaak…maar het heeft niet mogen zijn!

Vanaf die doorslaggevende dag/ beslissing is er veel veranderd… Tuurlijk draag je zo’n beslissingen met je mee maar ons gezinnetje maakt mooie dagen mee 🙂 … Ties kan nu eindelijk genieten van zijn kids! We hadden weer tijd om bij elkaar te zijn en vooral niet onbelangrijk, er werd weer veel gelachen! We genieten er nu van samen, iets wat we eigenlijk altijd moesten uitestellen! Ons nieuwe avontuur kan beginnen! 

Ondertussen focus ik me nu heel erg op Elle Milla. Mijn home collectie maar ook veel andere plannen… 

Vandaag is het zondag en beginnen we dag dag lekker rustig! Daarna bezoek ik nog een paar stoffenbeurzen… En ik hoop op een paar mooie ontdekkinen! 😉 

Fijne zondag allemaal! 

                 

Love, 

Elle. 

2 gedachten over “Door de week heen – week 17 

  1. Fijn om te zien! Wat jammer dat je vriend is moeten stoppen met zijn zaak, ik ben een keer bij Tom Collins geweest en vond het zo’n mooie winkel! Wel fijn dat hij nu meer tijd voor jou en de kindjes heeft en dat jullie nu samen kunnen genieten van de zwangerschap! Ik ben ook al benieuwd naar meer Elle Milla!

Geef een reactie