Zwanger: kwaaltjes of niet?

En plots is dat moment er… Je bent duidelijk ZWANGER! De kilo’s komen er nu stilaan bij, je buikje zet uit en je kleren passen niet meer “zo geweldig”!

Ook bij mij is dit nu eindelijk het geval! 20 weken zwanger… En ik vecht af en toe een keer met mijn garderobe! 😉 Na 5 keer omkleden s’ochtends heb ik toch weer een makkelijke outfit kunnen vinden, maar die overstap is altijd even wennen!

Ik mag een keer genieten van “borsten” 🙂 die had ik eigenlijk nog nooit echt gehad haha!  Ik draag hier geen speciale zwangerschaps Bh voor! Voorlopig lukt het perfect met gewone modelletjes!

Mijn lage taille broeken kan ik nog makkelijk dragen! Oef*

Mijn haren groeien nog sneller en lijken veel dikker!

Ik ben ondertussen 5 kilo bijgekomen… Maar weet dat dit nog veeel meer zal worden! Bij Cis kwam ik bijna 22kg bij… Benieuwd of dit deze keer ook het geval zal zijn!

Nog een ander “kwaaltje” waar ik sinds de zwangerschap van Cis steeds tegenaan loop.

Mijn haar was extra dik tijdens de zwangerschap, maar na de bevalling leken er steeds meer haren uit te vallen… Ik had dan ook echt veel geluk dat die haren snel weer terug groeide! Bijna 2 jaar later zien die haren er ongeveer zo uit…

Ik hoop dat ik het geluk heb dat ook na zwangerschap 2 deze haartjes blijven staan of op zen minst weer terug groeien!

  

Verder huppel ik vrolijk rond en ben ik een vrolijke zwangere madam!

Benieuwd naar wat jullie kwaaltjes en gekkigheden zijn ( geweest) bij de zwangerschap!

Love,

Elle.

One thought on “Zwanger: kwaaltjes of niet?

  1. Haha, zo vreemd dat je haar uitviel en nu weer teruggroeit! Ik had ooit (zonder zwanger te zijn) ook eens plots zo’n klein plukje haar in het midden bovenop mijn hoofd, dat er plots bij kwam… Stond een tijdje heel vreemd, maar ondertussen is het niet meer te zien haha. En wauw zeg, 22 kilo bijgekomen bij Cis! En dan zo snel alles weer kwijt!

Geef een reactie