Door de week heen 

Hoe leuker de weken, hoe sneller ze voorbij vliegen! De zon was zeer aanwezig en dat deed ons allen goed!

Samen met mijn hubby reden we het land door… Er staat ons misschien een leuke nieuwe uitdaging te wachten… Maar daar vertel ik pas meer over als er meer concrete plannen zijn! ( TO be continued dus 😉 )

Mijn to the moon collectie doet het goed en dat vind ik heerlijk! Zeker nu ik in het zonnetje kan knippen en naaien! Terwijl Cis “rustig” speelt kan ik mijn gangetje gaan! Good boy! 😉

Na een dagje Antwerpen lig ik nog even strijk op de bank… Want ik was bijna even vergeten dat ik af en toe toch even wat rustig aan moet doen… Babyboy 2 liet me vandaag een paar keer afzien! Maar dat is toegestaan… Liefst niet te lang! Ik zorg dus dat ik optijd onder de wol kruip en morgen weer fit ben voor een nieuwe week!

          

Love,

Elle.

Geef een reactie