My sunshine

Vandaag genoten we met zen allen echt van een prachtig zonnig weertje!  Dit was meteen onze laatste vakantie dag… Vanaf morgen gaat Cis weer naar het “schooltje” en ik start met een paar nieuwe plannen!

Onze laatste vakantiedag was er eentje met veel zon , veel lekker eten en veeeeeel knuffeltjes! Zet Cis buiten en hij is zo ontzettend blij! Ik vulde een paar emmertjes water en hier kon hij heel de dag mee verder! Hij poetste de ramen, de muren en de stoelen…

Ook stoepkrijt vind hij geweldig! Dan maken we mooie tekeningen op de grond…

Op het einde van de dag zijn we duidelijk goed vuil en kruipen we samen in bad! 🙂

Hoe zag jullie zonnige dag eruit?

Een gedachte over “My sunshine

  1. Cis is zo’n cutie! Ik vind het zo leuk dat je Cis zo lekker laat spelen met krijt, stiften, verf, water,… zonder je zorgen te maken! Hem gewoon lekker kind laten zijn! Hij zal daardoor vast zo creatief worden als jij! 😉 Ik ben soms bang dat ik nogal een controlefreak zal zijn haha!

Geef een reactie