Toughcookiestore in een nieuw jasje! 

Herinner je men Social Media Star Yvonne Yu nog? Enkele maanden geleden liet ik jullie kennis maken met deze super creatieve mama… Ze ontwerpt prachtige baby en peuter schoentjes, beannies en nog veel andere leuke accessoires! Altijd al een creatieve duizendpoot geweest  startte ze na de geboorte van haar dochtertje haar eigen label ” Tough Cookie Store”.    Super leuk ook dat ondertussen is uitgegroeid tot een familie bedrijfje! Yvonne en haar vriend werken dagelijks samen aan deze mooie collecties! Elk item wordt met de hand en veel liefde gemaakt! 

Gisteren opende ze haar nieuwe online webshop en deze ziet er prachtig uit! Helemaal Tough Cookie! En we love it! 

Neem een kijkje bij www.toughcookiestore.nl ! Veel shop plezier!  

       

Love, 

Elle. 

Geef een reactie