Colorful babybump update

IMG_2154logo

Tijd voor een volgende babybump update!
Met mijn buikje en babyboy 2 gaat het geel goed! Ik kijk weer uit naar de volgende echo…
En zoals ze zeggen, bij de tweede zwangerschap voel je inderdaad alles sneller en beter!
baby boy 2 beweegt zo veel en ook gisteren tijdens het paasfeest kon iedereen mijn buikje zien bewegen.

Kwaaltjes heb ik op dit moment amper! ik zit vol energie! Enkel wat last van de hormonen…dat zich uit door wat uitslag in mijn gezicht! Jakkes… dat had ik bij Cis ook… en dat vond ik vreselijk! Gelukkig duurde dat niet al te lang!

Ik probeer voor het fotoboek van baby boy 2 nu al zoveel mogelijk vullen en daar helpt grote broer Cis graag aan mee!
Wat vandaag begon met een tekening maken draaide al snel uit tot een heel experimenteel kunstwerk! Hij kleurde zijn handjes vol met stift en kwam trots vertellen hoe mooi hij het vond! ” Mama kijk! Mama Kijk! Moooh he! ( Mooi he!). De stiften zijn met 1 veeg af te vegen, dus ik heb hem zijn gang laten gaan…
Na mijn armen kwam ook “baby” aan de beurt… Mijn buik werd een prachtig kunstwerk…
Hier hou ik zo van… lekker smodderen met mijn Cisje….
Dat gaan we zeker en vast vaker doen en bovendien levert het prachtig beeldmateriaal op!
Tips aan alle mama’s… laat je kids af en toe eens goed uitleven…
koop afwasbare stiften en je hoeft niet te paniekeren! Veel plezier! 😉

Time for a new babybump update! Babybump and baby boy 2 are doing great! I’m so looking forward to the next echo… 

It’s true what they say… You feel everything so much faster and more intsens during the second pregnancy. Babyboy 2 is moving so much and even yesterday at the Easter party everybody could see my babybump moving!
I’m trying to make as many pictures as I can for babyboy’s photo album. And big brother Cis is helping out wherever he can… Today he started drawing and before I realised his arms we’re covered with colorful market stripes! He was so proud! ” mommy mommy look look! ” 🙂
You can easily wipe the market stripes off, so no panic! 😉

After he did my arms it was time for the baby! He coloured my babybump as good as  he could! It looked like an artwork… Loved it so much! 🙂 Look at the result!

IMG_2159logo IMG_2160logo IMG_2162logo IMG_2166

Love,

Elle.

Bezoek mijn ” To the Moon” by Elle Milla webshop door op foto te klikken!IMG_2135

Geef een reactie