Door de week heen : week 14

Het is weer zondagavond en we sluiten de week  weer zo goed als af! Of toch niet? Morgen is het paasmaandag en gaat het weekend nog even door! Cisje blijft een paar dagen lekker thuis. Daar kijk ik naar uit!

De week startte leuk! Weer enkele bestellingen in de mailbox dus ik kon weer enkele dagen verder met naaien! In de namiddag trokken we even naar Antwerpen om er een leuke babywinkel te checken en een hapje te eten op het zuid! Terugkerend naar Lommel stonden we natuurlijk weer vast in de file… 😉 even een reminder voor mij waarom we ook weer verhuisd zijn! 😉

De andere dagen vulde ik weer met naaien en het ontwerpen van enkele nieuwe spullen! Ik heb de smaak goed te pakken! De tevreden klanten sturen steeds een foto door en die resultaten zien maakt me steeds blij en trots!

Cis is echt zooo grappig! Zo wild, zo gek en zo gelukkig! Echt… Het is zo’n vrolijk ventje dat steeds op zoek is naar avontuur en een beetje drama! 🙂

Vooral vandaag was super leuk! De dag begon met een gezellig paasontbijt! Cis wou “konijn eeeten”. ( ik kocht konijnen broodjes en maakte eitjes en fruitsap! Lekker gek doen met mama en papa aan tafel vond hij super! We kwamen traag op gang en tegen de middag werden we bij mijn ouders verwacht voor een lekker Paas etentje! Uiteraard kwam de paashaas langs en kon Cis voor het eerst zijn Paaseitjes zoeken! Ik heb echt genoten van vandaag! Iedereen gezellig samen… Meer moet dat niet zijn!

Mijn babybump groeit aanzienlijk maar ik vertel jullie de komende week weer uitgebreid over mijn Zwangerschap in de baby update!

Genoten van een fijne week! Hopelijk jullie ook! X

                        

Love,

Elle.

Geef een reactie