NIEUW : Stokke Home

Haaa… hier heb ik een hele tijd op gewacht!
Deze week maakt Stokke hun nieuwe project aan ons bekend! Dit weekend trok ik naar de Babyboom beurs in Brussel om er kennis te maken met deze prachtig nieuwe collectie….

Stokke introduceert Stokke® Home™, een modulair systeem voor de babykamer dat ontworpen is om met je kindje mee te groeien en dat zich aanpast aan jouw behoeften – van geboorte tot de eerste kinderjaren.
Ze raken ons op onze gevoelige plek… “Home is where the heart is”. En ik moet toegeven… dat doen ze zeer goed!

Je voorbereiden op de komst van je kindje en het inrichten van de babykamer zijn spannende tijden. En of je nu weinig ruimte hebt of juist veel: Stokke® Home™ creëert een speciaal plaatsje in huis. Met Stokke® Home™ stel je de ideale kamer samen waarin je tijd met je baby en daarna met je peuter doorbrengt. De combinatie van vakmanschap en het beste van Scandinavisch design: door de flexibiliteit van Stokke® Home™ kan je verschillende combinaties maken die aansluiten op jouw interieur, of dat nu groot, klein, schattig of verfijnd is. Elk onderdeel in de collectie biedt kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Beschikbaar in warm Hazy Grey en White, met bijpassende accessoires om alles een individueel tintje te geven.

Stokke Laat zich inspireren door “Thuis”.
”Een huis is een plek voor jezelf. Een plek waar je samen met je familie bent, een plek om te ontspannen, te spelen en je veilig te voelen. There’s no place like home. De inspiratie voor ons nieuwe babykamerconcept komt van het onvergelijkbare gevoel dat je ervaart als je in je eigen huis bent. De kinderbedjes worden zo gebouwd dat ze lijken op huisjes… Zo kunnen kinderen zich volledig uitleven in hun kamertje door hutten en kampen te maken… Want ieder kind ( en oohja … soms ook nog de mama’s en papa’s) vinden dit meer dan geweldig!

Ook de wieg is 1 van mijn favorieten uit de collectie!
Een commode , een bureau… Alles werd voorzien om je baby of kinderkamer volledig aan te kleden…
www.Stokke.be

Haa… I’ve been waiting for this a while now. This week Stokke introduced us their new project. In the weekend I took a visit at the babyboom Fair in Brussels to see their beautiful new collection. 

Stokke introduce us Stokke Home. A modular system for the babyroom that’s designed to grow with your baby. 

They touch us at our sensitive spot! “Home is where the heart is” . And I have to admit… They do that very well! 

Preparing yourself for the coming of your baby boy or girl and decorating the babyroom is a very special and exciting time! Stokke home will create a very special place in your home whether you’ve got lots of space or little to spare. Stokke home will create the perfect room to spend time with your baby or toddler. 

“A place called home” . Home is a place for yourself. A place to spend with your family. A place to relax, to play and to be safe. There’s no place like home. The inspiration of the new Stokke home collection comes from the feeling you only feel in your own home. The beds are made like they look like little houses… Perfect so your kids can sleep and play  in there imagined cabin ! Cause every kid ( and also some mommies and daddies) love that so much! 

Also the crib is one of my favourites of the collection.  A commode, a desk … Everything to make your baby or kidsroom beautiful! 800_stokkehome24white 800_stokkehome41white 800_stokkehome0506whiteb 800_stokkehomebed26white 800_stokkehomebed1030white 800_stokkehomebedandchanger09hazygrey 800_stokkehomebedanddresser30hazygrey 800_stokkehomebedanddresser34white 800_stokkehomechanger0878white 800_stokkehomedresser0924white Foto credits : Stokke

Love,

Elle.

Een gedachte over “NIEUW : Stokke Home

Geef een reactie