Baby in progress – Update 16 weeks

IMG_2006logo

De moeilijke weekjes van de zwangerschap lijken weer helemaal verdwenen en vergeten!
Buiten s’avonds sneller moe en een beetje pijn aan mijn bekkenย en rug kan ik voorlopig zorgeloos door de zwangerschap heen.
De rug en bekkenpijn krijg ik onder controle door dagelijks een paar yoga oefeningen te doen.
Heel simpel maar ze werken super! Ik volg nu geen lessen, al twijfel ik nog een beetje of ik zwangerschapsyoga zou gaan doen. Ik hou niet van dat zweverige gedoe, maar de oefeningen doen mijn lichaam wel goed. Gelukkig weet ik van vroeger nog enkele oefeningen die nu goed van pas komen!

De misselijkheid maakt plaats voor veel honger, al moet ik de laatste week wel oppassen dat ik me niet over eet! Mijn buik blaast dan dubbel zo groot op en lijk ik wel 6 maanden zwanger! Kleine porties, heel de dag door zijn dus het beste!

Cis geeft dagelijks een kusje of tien aan de baby. Hij lijkt het nog niet helemaal te snappen, maar ik probeer het hem duidelijk te maken door samen boekjes te lezen.
Mama kip en baby kip , mama koe en baby koe…. Mama en baby in de buik…
Zo probeer ik hem voor te bereiden op de komst van zijn kleine broer…
Het duurt nog even en Cis wordt als maar groter… het moment dat zijn broertje er is beseft hij het waarschijnlijk een stuk beter.

Met voobereidingen van kamers en baby uitzet ben ik nog lang niet bezig…
Het lijkt allemaal nog zo ver weg en geniet nog te veel van het groeiende buikje…
Wanneer de tijd rijp is zal ik daar mij daar volledig op storten!

Mijn buikje zelf is aanzienlijk gegroeid deze week… Dat gaat weer een kanjer van een buik worden ๐Ÿ˜‰
Tijd om weer wat foto’s te maken voor in ons familie foto boek!
IMG_2010 IMG_2018logo IMG_2027Love,

Elle.

Klik hier en shop “to the moon” by Elle Milla
logoetsy

9 gedachten over “Baby in progress – Update 16 weeks

    1. Geen probleem hoor Sophie… Ieder zijn ding! Ik zou je dan ook met alle plezier aanraden om niet meer terug te komen kijken naar ellemilla.be… Aangezien dit echt nog vaak gaat gebeuren! Toedels en nog meer gezever terug! X

  1. Oh wat een rotopmerking hierboven. Je hebt gelijk, als mensen het zever vinden moeten ze niet komen kijken en al zeker de moeite niet doen om een reactie achter te laten. Zoiets begrijp ik echt niet. Maar ik vind dat je er goed op gereageerd hebt, haha! ๐Ÿ˜‰ Je buikje begint trouwens echt al te groeien! Cis zal het allemaal nog niet goed begrijpen waarschijnlijk? ๐Ÿ™‚ Ben wel benieuwd hoe hij zal reageren als er plots een klein broertje bij komt! Mama zal haar aandacht moeten verdelen, dat zal niet zo leuk zijn waarschijnlijk ๐Ÿ™‚ Maar hij krijgt er dan wel een speelvriendje bij! ๐Ÿ™‚

    1. Bedankt Kim! Inderdaad vrij zielig he… Snap dat ook niet, maar heb de mooie opmerking speciaal laten staan zodat iedereen kan zien hoe’n toffe die Sophie wel niet is! ๐Ÿ˜‰

      De aandacht verdelen … Daar ben ik een beetje bang voor… Maar ach dat zal wel van zelf gaan uiteindelijk! ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie