Vers van de pers : On Cloud Nine

Als mijn “social media star” Pamela Dosal iets doet, dan doet ze het goed! Dat bewees ze al vele keren nadat ze exact een jaar geleden haar webshop en label “En Las Nubes” startte.

Wat begon met een reeks zelf gemaakte t-shirts groeide uit tot een prachtig mooi concept waar mama’s en kids helemaal wild van worden.  Pamela heeft oog voor detail en pikt de allerleukste spulletjes van bekende en onbekendere merken op en zet deze samen in een webshop “enlasnubes.nl” .

Vandaag viert ze niet enkel haar eigen verjaardag en de allereerste verjaardag van de shop. Ook maakt ze haar allernieuwste project aan ons bekend.

Ze stapt nog een beetje hoger de ladder op, want al weken werkt ze stiekem aan de voorbereidingen van haar eigen kledinglijn. Spannend maar vooral veelbelovend! De collectie die de naam “On Cloud 9” zal dragen mogen we deze zomer verwachten… Baggy broeken, t-shirt en longsleeves in de kleuren grijs, wit, mint en “cloudy” spelen de hoofdrol in de collectie… “Anders dan anders gestikt” verteld Pamela … Dat maakt on Cloud 9 zo uniek! 

Dit moodboard ziet er alvast veelbelovend uit!

Wat kijken Cis en ik hier al naar uit! Zeker weten dat babyboy 2 dat ook zal zijn… 😉      Nu hopen dat het maar snel zomer is!

Succes lieve Pam en happy birthday!

webshop : enlasnubes.nl

Love,

Elle.

One thought on “Vers van de pers : On Cloud Nine

Geef een reactie