Over toeval gesproken… 

Deze week was het groot nieuws, Blake Lively en haar man stelde dan eindelijk de naam van hun dochtertje voor aan de hele wereld! De geruchten dat het meisje James zou heten werden plots feit!

Zoals ik jullie vorige keer al zei, ben ik geen mega fan van al dat celeb gedoe! Ik ken amper namen van de allerbekendste acteurs en actrices, maar Blake heeft zoiets wat ik graag zie! Mooi, jong, slim en vol talent…

Ik kon het bijna niet geloven toen ik enkele weken geleden te horen kreeg dat hun meisje “James” zou heten! Hu?! Maar dat is ONZE naam, dacht ik!!

Ja… Moest deze kleine baby een meisje zijn geweest dan zou ze James hebben genoemd! Niet voor de hand liggend, zalig stoer en geen enkel meisje hier in de buurt zou die naam dragen… ( of toch niet dat we weten 😉 ) . Net omdat ik Blake haar zwangerschap wel heb gevolgd ( en van al die andere celebs niet) vond ik dat echt wel gek dat net zij die naam voor hun dochtertje kozen!

Nu hoeven jullie niet te denken dat we babyboy 2 zo gaan noemen… Ookal is het eigenlijk een jongens naam, vonden we het niet DE naam voor ons kindje!

Wij hebben de naam al gekozen, maar deze blijft nog geheim… 😉

Love,

Elle.

2 gedachten over “Over toeval gesproken… 

Geef een reactie