Lifestyle : Sparks and honey en nog meer – Oak Concepts

  Wat een wereld van verschil! Woensdag genoot ik nog van een overheerlijk kopje thee in de zon terwijl zoonlief zich uitleefde met een emmer water en een grote spons!  

Vandaag is het maar een triestige grijze dag, maar ook vandaag kan ik genieten van dat overheerlijke kopje thee! Een tijdje geleden ging ik lunchen bij Maison Blanche … 1 van mijn favoriete lunch en ontbijt plekjes in Hasselt! Ik bestelde een kopje thee en die viel zo in de smaak! Bij het buiten gaan vond ik nog een flyertje van de thee en Voila… Zo ontdekte ik Oak Concepts!

Wanneer ik een kijkje nam op hun webshop voelde ik me meteen thuis! Een zalig aanbod van verschillende soorten thee, koffie maar ook kruiden, olie en zelfs homewear.

Ze brengen hun collecties naar een hoger niveau door aandacht te besteden aan details. Heel simpel maar oh zo goed! Je kan er ook terecht voor allerlei leuke “pakketten”.Ideaal om jezelf of iemand anders te belonen met een mooi cadeau!

Ik kreeg een mooi verpakt pakje in de bus met 2 soorten thee! Sweet and tender ( zwarte en witte thee met natuurlijke aroma’s) en mijn voorlopige favoriet sparks and honey. ( groene thee met citroengras, rooibos en enkele heerlijke aroma’s) perfect voor mijn zwangere buikje want deze bevat geen cafeïne!  

Oak Concepts zorgt voor DE perfecte thee… Een thee glas met dienblad op maat EN een zandlopertje zodat je thee perfect smaakt hoe die zou moeten!

   Kies zelf je smaak en ontdek de allerleukste accessoires in hun webshop! Ik weet nu perfect waar ik terecht kan voor een leuk cadeautje. En 1 ding moet je zeker niet vergeten… Geef je jezelf ook af en toe een cadeautje lieve mama’s! Jullie hebben het meer dan verdiend! Veel shop plezier! 😉

Love,

Elle.

Geef een reactie