Gespot : de leukste van de week! 

Mijn favoriete spulletjes die ik de voorbije dagen tegenkwam deel ik graag met jullie!

De poster van Miniwilla bracht me meteen aan het lachen! Ik zag deze foto op hun IG pagina en zou perfect passen in ons washok! Hetzelfde paar sokken vinden is bij ons thuis vaak een hele opdracht! 😉

Het handmade broekje vond ik op het IG account @meneerkonijn ! Je kan et terecht voor super mooie handmade baby kledij en accessoires!

De nieuwste ontdekking van de week is het IG account van @hobuko_ . Ik was opslag verliefd toen ik deze super leuke handmade speelgoed horloges tegenkwam! Ook de ijsbeer kussentjes zijn te schattig! Ze zijn trouwens te koop bij enlasnubes.nl ! 😉

Drop 2 van de  Mini Rodini collectie stelt me weer gerust! De eerste drop was niet helemaal naar mijn zin, maar ze maken het weer volledig goed met hun prachtig mooie aanvullende collectie! De vrolijke dolfijntjes zijn de musthave voor onze kleintjes hun kledingkast deze zomer en vooral die te schattige baby badpakjes doen mijn hartje smelten!

Bij purestarters.nl verkopen ze ook een deel van de mini rodini collectie waaronder deze supert stoere brilletjes ! Cis is echt dol op zonnebrillen ! Wanneer we de auto in stappen moet hij zijn zonnebril op! Super cool voor onderweg! Deze mooie exemplaren van Mini Rodini staan kei hard op onze wishlist !

De newborn bodysuit kwamen jullie deze week al tegen! Hij blijft mijn favoriet van de week! Ik vond deze bij h&m en ik ben er zeker van dat er veel zwangere mama’s heel blij mee zullen zijn! 😉

De roze Heico konijn lamp  van little wannahaves.nl  viel meteen op toen ik deze week een kijkje nam op hun pagina! Ze hebben ze in verschillende kleurtjes maar deze roze had ik nog niet gezien!

One thought on “Gespot : de leukste van de week! 

Geef een reactie