Door de week heen – week 11

Haaa, wat zijn de dagen toch leuk als je vol energie zit! πŸ™‚ jaaa ik heb dat echt gemist!

Cis en ik hebben voorlopig onze klokken gelijk staan! Iets voor 6 word ik vaak wakker omdat ik heeeel dringend moet plassen! Wanneer ik dan probeer te beslissen of ik wel of niet naar het toilet ga, begint Cis de laatste dagen wat te huilen… Als ik dan niet snel naar hem toe ga is hij ECHT wakker en dan vind ik 6 uur toch net wat te vroeg!

Vorige week veranderde ik Cis zijn kamertje en legde er een extra matrasje neer met dekentjes en kussentjes! Dat komt me nu heel goed uit, want rond 6 uur kruip ik dan lekker warm met Cis op dat matrasje en slapen we nog een uurtje verder samen!

Ik hou echt van deze momentjes! Toch nog zo’n uurtje lekker knuffelen of gewoon in elkaars armen slapen! Zaaalig!

Zo gaat het nu al een hele week en ik weet dat zijn slaapgedrag iedere paar weken wel veranderd, maar nu zal je me niet horen klagen! Integendeel! πŸ™‚

Maandag was het weer tijd voor een bezoekje aan mijn kapper! Voor het eerst ben ik blond! En dan bedoel ik ECHT blond blond! πŸ™‚ . Na de kapper trok ik met mijn veel te dure Starbucks latte van Hasselt naar Lommel om nog snel even wat leuke mailtjes te beantwoorden! Snel meer daarover! πŸ˜‰

Dinsdag werkte ik aan men webshop, maar na een hele dag werken besefte ik dat ik vast zat en dat deze manier van webshop bouwen geen zin had!

Woensdag was de grote dag! Ik zou het geslacht van de baby te weten komen! Een jongetje! En wat ben ik blij!

Ik kreeg van heel veel mensen de vraag of ik nu niet teleurgesteld was dat het geen meisje was! Een normale vraag voor anderen maar voor mij eentje die ik niet goed begrijp! πŸ™‚ Β Hoe zou ik nu teleurgesteld kunnen zijn met een prachtig gezond kindje in mijn buik?! Nee… Ik ben zeker niet teleurgesteld! Ik kijk al uit naar die momenten met al mijn mannen!

Ik sprak af met een vriendin en gingen nog een klein beetje shoppen naar vooral bijpraten! Want al 2 maanden lang had ik de energie niet gehad om af te spreken en iets leuks te gaan doen!

Donderdag, vrijdag en zaterdag stonden weer in het teken van de webshop vullen! Het gaat al flink voorruit maar loop nog vast op enkele dingen… Ik ben heel ongeduldig voor de verkoop, dus misschien start ik deze week wel met een pre order ronde! πŸ™‚

Zaterdag brachten mijn ouders hun prachtig nieuwe vriendje in huis! Olvaerr de witte herder! Hij is 8 weken en een prachtig beestje! Ik heb jaaaaren lang mogen zagen of mijn ouders een hond zouden kopen! Zelf lukt dat niet omdat we hier te weinig tijd voor hebben! Maar nu mijn ouders in Lommel wonen en op pensioen zijn hebben ze lekker veel tijd voor een nieuwe hond! Ik ben ontzettend blij want hij is ook een beetje van ons! Ik ga er dagelijks naartoe en kijk al uit naar onze wandelingen! Cis vind Olvaerr echt geweldig… Van op afstand dan toch… Want wanneer die gekke pup op Cis afstormt lijkt hij toch wat te wild en te groot en slaat de paniek toe bij Cis! Maar dat komt vast snel goed! Even wennen voor iedereen !

S’avonds stond mijn stiefdochtertje Sammy op het ijs! Haar eerste solo optreden van kunstschaatsen was een succes! En het ligt waarschijnlijk aan mijn emo zwangerschapshormonen maar ik moest op mijn tanden bijten om niet te huilen! Het was zo mooi om haar helemaal opgemaakt te zien bewegen op dat ijs! Ze leek zo klein maar toch zo groot! Β Ze was heel zenuwachtig en deed het gewoon kei goed… Goed gedaan Sammy!

Zondag stonden we weer van dienst bij onze winkel Tom Collins! S’avonds ontdekte we een nieuw Thais restaurantje in Lommel en dat gewoon in onze straat! Hmmm we haalden take out uit en genoten nog een laatste avondje met iedereen voor de meisjes weer een weekje naar hun mama zouden gaan!

S’avonds stopte ik Cis nog onder in zijn bedje en bewonderde ik zijn mooie kamertje… En vroeg me af hoe deze er binnen enkele jaartjes zou gaan uitzien… Met veel jongens speelgoed en veel echte jongens dingen πŸ™‚ Terwijl de kamer van zijn boertje recht over die van Cis zou staan en ze van de ene ruimte naar de andere ruimte lopen, kampen en ruzie maken! πŸ™‚

Het gaat geweldig worden!

Dat was mijn week! En nu weer op naar de volgende!

Love,

Elle.

2 gedachten over “Door de week heen – week 11

Geef een reactie